FlyDubai

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok FlyDubai

Bemutatkozás

A 2009 júniusában alapított, dubaji központú légitársaság mostanra már több, mint 90 desztinációra indít járatokat, a következő évtizedben pedig további 300 géppel tervezi bővíteni flottáját. A desztinációk között megtalálhatóak például Afrika, Ázsia, Közép- és Délkelet-Európa egyes országai. 

A flydubai tágas gépei olyan világítási rendszerrel rendelkezdnek, amely célja a jetlag minimalizálása. Ha ezzel a dubaji légitársasággal repül, az unalomtól biztosan nem kell tartania, ugyanis számtalan film, sorozat és zene áll az utasok rendelkezésére, de akár élő TV adás is bekapcsolható a gépen, illetve WiFi csomag is vásárolható az útra, ami telefonról, tabletről és laptopról is elérhető.

A turista osztályon több étkezési opció is választható. A rövidebb időtartamú utak közben megvásárolható ételek között különböző rágcsálnivalók találhatóak, míg a 90 perc fölöttiek során lehetőség van melegétel fogyasztására is, amit a repjegy foglalása során lehet előre megrendelni. A multimédiás lehetőségek a minden üléshez tartozó HD érintőkijelzővel érhetőek el. 

A flydubai Business Class utasai már indulás előtt több előnyben is részesülnek. A gyorsabb check-in és beszállás érdekében külön pult, kapu és busz szervíz várja az utasokat. Illetve például a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren is külön lounge áll rendelkezésükre. A fedélzeten a Business Class esetében is többféle étel rendelhető, rövidebb utak esetében ez hidegételt jelent, míg hosszabb utaknál nemzetközi menüsorból lehet választani. Illetve a szórakoztatáshoz itt is egy-egy érintőkijelző áll az utasok rendelkezésére. 

Bár a flydubai nem tartozik közvetlenül az Emirates légitársaság cégcsoportjába, az együttműködésüknek köszönhetően a Magyarországról Dubajon át közlekedő utas akár az Emirates járataira is tud átszálló jegyet foglalni, és a feladott poggyászát is automatikusan továbbítják.

Utasaink értékelése a FlyDubai légitársaságról

Összesített eredmény

4.3

9 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,6

Fedélzeti ellátás

4,2

Menetrend

4

Ár/érték arány

4,4

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes mely 3 órával indulás előtt kezdődik és 1 órával indulás előtt zár!
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Budapestre jön a flydubai!
2018-12-18

A mai naptól kaphatóak a flydubai légitársaság új, budapesti járatára szóló jegyek, amelyek tervezett indulása jövő év júniusa.

Utasaink élménybeszámolói

    A légitársaság díjai    iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Feliratkozom