Bemutatkozás

A 2009 júniusában alapított, dubaji központú légitársaság mostanra már több, mint 90 desztinációra indít járatokat, a következő évtizedben pedig további 300 géppel tervezi bővíteni flottáját. A desztinációk között megtalálhatóak például Afrika, Ázsia, Közép- és Délkelet-Európa egyes országai. 

A flydubai tágas gépei olyan világítási rendszerrel rendelkezdnek, amely célja a jetlag minimalizálása. Ha ezzel a dubaji légitársasággal repül, az unalomtól biztosan nem kell tartania, ugyanis számtalan film, sorozat és zene áll az utasok rendelkezésére, de akár élő TV adás is bekapcsolható a gépen, illetve WiFi csomag is vásárolható az útra, ami telefonról, tabletről és laptopról is elérhető.

A turista osztályon több étkezési opció is választható. A rövidebb időtartamú utak közben megvásárolható ételek között különböző rágcsálnivalók találhatóak, míg a 90 perc fölöttiek során lehetőség van melegétel fogyasztására is, amit a repjegy foglalása során lehet előre megrendelni. A multimédiás lehetőségek a minden üléshez tartozó HD érintőkijelzővel érhetőek el. 

A flydubai Business Class utasai már indulás előtt több előnyben is részesülnek. A gyorsabb check-in és beszállás érdekében külön pult, kapu és busz szervíz várja az utasokat. Illetve például a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren is külön lounge áll rendelkezésükre. A fedélzeten a Business Class esetében is többféle étel rendelhető, rövidebb utak esetében ez hidegételt jelent, míg hosszabb utaknál nemzetközi menüsorból lehet választani. Illetve a szórakoztatáshoz itt is egy-egy érintőkijelző áll az utasok rendelkezésére. 

Bár a flydubai nem tartozik közvetlenül az Emirates légitársaság cégcsoportjába, az együttműködésüknek köszönhetően a Magyarországról Dubajon át közlekedő utas akár az Emirates járataira is tud átszálló jegyet foglalni, és a feladott poggyászát is automatikusan továbbítják.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes mely 3 órával indulás előtt kezdődik és 1 órával indulás előtt zár!

Utasaink értékelése

repcsi
FlyDubai
összesített eredmény: 4.3
Légiutaskísérők
4.6
Fedélzeti ellátás
4.2
Menetrend
4
Ár/érték arány
4.4
Én is értékelek

Kapcsolódó akciók/hírek

Budapestre jön a flydubai!

hír Budapestre jön a flydubai!

hír

hír

Utasaink véleményei

A flydubai-al olcsón eljutottam Nepálba, ami életem egyik legnagyobb élménye volt. Az úton se késés, se más probléma nem adódott.. Egyedüli negatívum, hogy 4-5 órás útra már kicsit kényelmetlenek voltak a szűk ülések.
Ginger28 - 2017-12-29
A FlyDubai jaratan repultem a Pozsony-Dubai-Male (Maldiv szigetek) utvonalon. A szolgaltatas egyszeru ,de megfelelo volt. Mivel meg augusztus elott lefoglaltam a jegyet, ezert kaptam a legitarsasagtol ajandekba etelt is: zoldeseg krokett-tet a Pozsony-Dubai szakaszon. Megfelelo ar-ertek arany volt ezen az utvonalon.
bpattila - 2017-12-27
Udvarias, kedves kiszolgáló személyzet. Végig mosolyogtak, Kimaradt egy járat, de az nem a személyzet hibája.
marcsipilis - 2017-11-04
Jó volt az utazás, de mivel hosszabb út volt, és kvázi fapadossal tettük meg, így a lábnak azért nem volt túl sok hely a mozgolódásra. ettől leszámítva minden rendben volt! :) Az úti cél pedig egyenesen fergeteges volt.
pitor29 - 2017-10-25
A légitársaság teljesen megbízható volt az utazás során, elégedettek voltunk. Az igénybe vett 4 járaton háromszor ugyanaz azt az ételt kaptuk, ez lehetett volna változatosabb is. Ezt leszámítva minden rendben volt.
szsofi - 2017-10-25
Budapestről Dubayba,majd onnan Pekingbe utaztunk csoportosan.12 napos,élményekben gazdag utszáson vettünk rèszt.Pekingben a Tiltott város ,a császári palota remekeiben gyönyörködhettünk,megnéztünk egy budhista kolostor együttest is. Voltunk Xianban,ahol megcsodálhattuk az Agyaghadsereget,majd onnan
Hongzhouba folytattuk utunkat,majd Sanghajjal zártunk,ahol a legkorszerűbb építészet remekeivel ismerkedhettünk.Részt vettünk egy esti vízibalett shown is.Pozitív élményt jelentett a tisztaság,szervezettség és az emberek segítőkészsége, vendégszeretete.Sanghajból Dubayba, majd onnan Budapestre újból a Flay Dubay géppel utaztunk, mely eddigi utazás ...
null - 2017-10-24
Kényelmes gépek, pontos indulás, érkezés. nagyon barátságos személyzet.
Anita - 2017-10-24
Minden szuper jo volt
Ferci1 - 2017-08-27