Untitled-1

Bemutatkozása

A 2009 júniusában alapított, dubaji központú légitársaság mostanra már több, mint 90 desztinációra indít járatokat, a következő évtizedben pedig további 300 géppel tervezi bővíteni flottáját. A desztinációk között megtalálhatóak például Afrika, Ázsia, Közép- és Délkelet-Európa egyes országai. 

Fedélzeti szolgáltatások:

A flydubai mindig is kiemelt hangsúlyt fektetett arra, hogy a fedélzetre felszálló utasok élvezzék az utazást, egészen a felszállás pillanatától a landolásig. Ennek elérése érdekében több innovatív megoldást is bevezettek járataikra. Így került kialakításra például a szélesebb lábtérrel rendelkező ülőhelyek foglalási lehetősége is, mely kényelmesebbé teszi Önnek az egész utat, vagy a fedélzeti streaming szórakoztatórendszer, melyet használva az utasok számtalan film, sorozat és zene közül választhatnak, melyeket akár saját eszközein, vagy az ülések háttámlájára kihelyezett érintőképernyőkön tudnak nézni és hallgatni. A fedélzeten továbbá van elérhető WIFI is, melyre, ha Ön felcsatlakozik eszközei segítségével, szörfölhet a weboldalakon, küldhet e-maileket és böngészheti közösségi fiókjait. 

A fedélzeten felszolgálásra kerülő ételek úgy lettek kialakítva, hogy mindenki megtalálja az ízléséhez valót. Ha Önnek olyan repülőjegye van, mely nem tartalmazza magában a fedélzeti étkezés lehetőségét, akkor sem kell megijednie, hiszen még a gép indulása előtt is van lehetősége arra, hogy előre online rendeljen magának fogyasztani valót az útra, de még a fedélzeten is van lehetősége rá, hogy harapnivalót vásároljon.

Turista osztály: 

A flydubai tágas gépei olyan világítási rendszerrel rendelkeznek, amely célja a jetlag minimalizálása. Ha Value vagy Flex jegytípust vásárolt, Önnek ingyenesen van lehetősége étkezni a fedélzeten. Ha Ön a Lite típusú jeggyel utazik, akkor sem kell lemondani a fedélzeti étkezésről, hiszen előzetesen megrendelheti a kívánt elfogyasztani valót a repülés előtt. A fedélzeten vegetáriánus és nem vegetáriánus ételek közül is lehet választani, illetve széles választékban vannak sütemények és italok is. A multimédiás lehetőségek a minden üléshez tartozó érintő kijelzővel érhetőek el, vagy akár saját eszközein is, amennyiben a légitársaság Boeing 737-800-as típusú gépével utazik. 

A fedélzeten három WIFI elérhetőségre is elő lehet fizetni bakkártyájával: egy 24 órás elérése, az egyszeri út alatti elérésre, illetve lehetőség van egy gyors, 30 perces elérésre is, amennyiben az út hossza meghaladja a 2 órát.

Ha Ön teljesen el szeretne lazulni útközben, foglalja le előre az extra lábtérrel rendelkező üléseket, melyek a vészkijáratok mellett vannak. Ezek az ülések extra teret és dőlést biztosítanak ahhoz, hogy kényelmesen tudja élvezni az egész utat.

Business Class:

A flydubai Business Class utasai már indulás előtt több előnyben is részesülnek. A gyorsabb check-in és beszállás érdekében külön pult, kapu és busz szervíz várja az utasokat, illetve például a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren is külön lounge áll rendelkezésükre. A fedélzeten a Business Class esetében üdvözlő itallal várják az utasokat, miközben többféle autentikus étel is rendelhető, rövidebb utak esetében ez hidegételt jelent, míg hosszabb utaknál nemzetközi menüsorból lehet választani. A szórakozás szintén garantált lesz, hiszen a flydubai teljes film- sorozat- és zenegyűjteményéhez hozzá férést kapnak az utasok személyes érintőképernyőjükön.

Ha az üzleti osztályon utazik, nem kell aggódnia az ülőhelyek lefoglalása miatt sem. Ebben a tágas kabinban található, olasz bőrből készült üléseken extra kényelmet és extra lábteret kínál a légitársaság. Ha Ön azonban még is csak úgy döntene, hogy előre kívánja lefoglalni ülőhelyet, azt ingyenes teheti meg. 

Az Airtime Inflight WiFi portálon keresztül figyelemmel kísérheti a járat előrehaladását és elérheti a flydubai.com weboldalát is anélkül, hogy WiFi csomagot vásárolna, így böngészheti a különböző utazási ötleteket, inspirálódhat és lefoglalhatja következő utazását is.

Bár a flydubai nem tartozik közvetlenül az Emirates légitársaság cégcsoportjába, az együttműködésüknek köszönhetően a Magyarországról Dubajon át közlekedő utas akár az Emirates járataira is tud átszálló jegyet foglalni, és a feladott poggyászát is automatikusan továbbítják.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes mely 3 órával indulás előtt kezdődik és 1 órával indulás előtt zár! A LITE árkategória fedélzeti ellátást nem tartalmaz.

Kapcsolódó akciók/hírek

Kedvezményes flydubai ajánlat Dubaiba

hír Kedvezményes flydubai ajánlat Dubaiba

Megérkezett a nyári menetrend: 122 útvonal lesz elérhető Budapestről

hír Megérkezett a nyári menetrend: 122 útvonal lesz elérhető Budapestről

Szerezzen Emirates Skywards hűségpontot percenként

hír Szerezzen Emirates Skywards hűségpontot percenként

Utasaink véleményei

A személyzet tagjai flegmák, kifejezetten mérgesen jöttek oda a hatórás repülés háromnegyedénél, mivel másodszor is vizet merészeltünk kérni az út alatt. A vizet szinte úgy vagdosták az ölünkbe. Soha többet velük.
László - 2024-01-25
Legnagyobb gondom az volt , hogy egy hosszú út és 7óra várakozás után találkoztam ezzel e légitársasággal . Rögtön műszaki ok miatt 3órát vártunk a meleg levegőtlen gépen. Igaz kiosztottak várakozás közben egy csomag sós kekszet egy kit kat csokit és EGY dl.vízet. Felszállás után kaptunk meleg ételt további EGY dl. vizet . Minden további fizetős ,még a fedélzeti szórakoztatás is .A wc olyan kicsi , hogy alig lehet elférni . Nagy gond ,hogy a fedélzeten végig levegőtlen meleg volt. Többen jelezték ezt a személyzetnek ,de nem változott semmi. Talán az remélték , hogy több ital fogy ? Biztos, hogy ezzel a társasággal többet nem akarok utazni.
Tibor - 2023-11-28
Thaiföldről hazaúton Emirates jeggyel fapados 6,5 órás utazással érkeztünk Bpestre. Szűk ülések, semmi audio- illetve video szórakoztatás, pénzért kínált innivalók. Egyetlen pozitivum a felszolgált meleg étkezés volt. A - különben kedves - személyzet öltözéke utcai ruházatként is színvonal alatti.
kuwait - 2023-05-11
A flydubai-al olcsón eljutottam Nepálba, ami életem egyik legnagyobb élménye volt. Az úton se késés, se más probléma nem adódott.. Egyedüli negatívum, hogy 4-5 órás útra már kicsit kényelmetlenek voltak a szűk ülések.
Ginger28 - 2017-12-29
A flydubai jaratan repultem a Pozsony-Dubai-Male (Maldiv szigetek) utvonalon. A szolgaltatas egyszeru ,de megfelelo volt. Mivel meg augusztus elott lefoglaltam a jegyet, ezert kaptam a legitarsasagtol ajandekba etelt is: zoldeseg krokett-tet a Pozsony-Dubai szakaszon. Megfelelo ar-ertek arany volt ezen az utvonalon.
bpattila - 2017-12-27
Udvarias, kedves kiszolgáló személyzet. Végig mosolyogtak, Kimaradt egy járat, de az nem a személyzet hibája.
marcsipilis - 2017-11-04
Jó volt az utazás, de mivel hosszabb út volt, és kvázi fapadossal tettük meg, így a lábnak azért nem volt túl sok hely a mozgolódásra. ettől leszámítva minden rendben volt! :) Az úti cél pedig egyenesen fergeteges volt.
pitor29 - 2017-10-25
A légitársaság teljesen megbízható volt az utazás során, elégedettek voltunk. Az igénybe vett 4 járaton háromszor ugyanaz azt az ételt kaptuk, ez lehetett volna változatosabb is. Ezt leszámítva minden rendben volt.
szsofi - 2017-10-25
Budapestről Dubayba,majd onnan Pekingbe utaztunk csoportosan.12 napos,élményekben gazdag utszáson vettünk rèszt.Pekingben a Tiltott város ,a császári palota remekeiben gyönyörködhettünk,megnéztünk egy budhista kolostor együttest is. Voltunk Xianban,ahol megcsodálhattuk az Agyaghadsereget,majd onnan
Hongzhouba folytattuk utunkat,majd Sanghajjal zártunk,ahol a legkorszerűbb építészet remekeivel ismerkedhettünk.Részt vettünk egy esti vízibalett shown is.Pozitív élményt jelentett a tisztaság,szervezettség és az emberek segítőkészsége, vendégszeretete.Sanghajból Dubayba, majd onnan Budapestre újból a flydubai géppel utaztunk, mely eddigi utazásai ...
null - 2017-10-24
Kényelmes gépek, pontos indulás, érkezés. nagyon barátságos személyzet.
Anita - 2017-10-24
Minden szuper jo volt
Ferci1 - 2017-08-27