Laudamotion

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok Laudamotion

Laudamotion népszerű úticéljai

Budapest - Stuttgart
11 670 Ft-tól
közvetlen járattal

Utasaink értékelése a Laudamotion légitársaságról

Összesített eredmény

4.3

18 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,7

Fedélzeti ellátás

4,1

Menetrend

4,1

Ár/érték arány

4,1

Bemutatkozás

Az osztrák Laudamotion (korábbi nevén Amira Air), fapados járatokat üzemeltető légitársaság története igen eseménydús, mostani formáját 2018-ban érte el, mikor a korábbi Forma1-es pilóta Niki Lauda átvette az irányítást, majd át is nevezte az azelőtt főként privát repülésekkel foglalkozó céget.

Az immáron Ryanair többségi tulajdonban lévő légitársaság bejelentette flottájának bővítését is, így a gépeinek száma 9-ről 19-re növekedett. A flotta bővítése mellett új bázisokat nyitottak, illetve több új úti cél is szerepel már listájukon, melyek között megtalálható Budapest is.

A nyári menetrend idején pedig elutazhatunk Olaszország több nagyvárosába is, például Milánóba, Veronába és Nápolyba, de Horvátországba, Németországba, Spanyolországba, és akár Ciprusra is indít a Laudamotion járatokat.

Hasznos információk

Online Check-in:

Az online becsekkolás két módon is lehetséges: a Ryanair honlapján és a mobil appjukon is, mely elérhető mind Androidra mind iOS-re. Ha pedig mégis nehézséget okozna a becsekkolás, arra az esetre készítettek egy videót, ahol lépésről lépésre elmagyarázzák a folyamatot.

Check-in határidők:

Azok az utasok, akik a jegyük mellé helyet is választottak a repülés előtti 60 napban csekkolhatnak be, utoljára pedig a járat indulása előtt két órával. Akik enélkül utaznak, azok az indulás előtt 4 nappal kezdhetik és szintén a tervezett indulási időpont előtt 2 órával kell befejezzék a becsekkolást.

A Business Plusszal utazók ezt a reptéren is megtehetik, felár nélkül.

Szórakoztatás:

Az út hosszától függően választhatnak az utasok az angol és német nyelvű szórakoztató műsorok közül, melyeket a gép plafonjára helyezett monitorokon nézhetnek meg. (Nem érvényes minden gépre.)

Étkezési lehetőségek:

A turista osztályon utazók repülőjegyének ára nem tartalmazza ugyan az étkezést, de ha mégis megéhezne, különböző hideg rágcsálnivalók és üdítők, szendvicsek és forró italok közül választhat, ezek listáját az ülésnél megtalálhatja.

Checkin információk

Az utasfelvétel díjmentesen elvégezhető a légitársaság weboldalán az indulást megelőző 2 napban, de legkésőbb az indulást megelőző 4 órával. A repülőtéri utasfelvétel elvégzése díj ellenében lehetséges.
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

    iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Feliratkozom