Untitled-1

Bemutatkozás

Az osztrák Laudamotion (korábbi nevén Amira Air), fapados járatokat üzemeltető légitársaság története igen eseménydús, mostani formáját 2018-ban érte el, mikor a korábbi Forma1-es pilóta Niki Lauda átvette az irányítást, majd át is nevezte az azelőtt főként privát repülésekkel foglalkozó céget.

Az immáron Ryanair többségi tulajdonban lévő légitársaság bejelentette flottájának bővítését is, így a gépeinek száma 9-ről 19-re növekedett. A flotta bővítése mellett új bázisokat nyitottak, illetve több új úti cél is szerepel már listájukon, melyek között megtalálható Budapest is.

A nyári menetrend idején pedig elutazhatunk Olaszország több nagyvárosába is, például Milánóba, Veronába és Nápolyba, de Horvátországba, Németországba, Spanyolországba, és akár Ciprusra is indít a Laudamotion járatokat.

Hasznos információk

Online Check-in:

Az online becsekkolás két módon is lehetséges: a Ryanair honlapján és a mobil appjukon is, mely elérhető mind Androidra mind iOS-re. Ha pedig mégis nehézséget okozna a becsekkolás, arra az esetre készítettek egy videót, ahol lépésről lépésre elmagyarázzák a folyamatot.

Check-in határidők:

Azok az utasok, akik a jegyük mellé helyet is választottak a repülés előtti 60 napban csekkolhatnak be, utoljára pedig a járat indulása előtt két órával. Akik enélkül utaznak, azok az indulás előtt 4 nappal kezdhetik és szintén a tervezett indulási időpont előtt 2 órával kell befejezzék a becsekkolást.

A Business Plusszal utazók ezt a reptéren is megtehetik, felár nélkül.

Szórakoztatás:

Az út hosszától függően választhatnak az utasok az angol és német nyelvű szórakoztató műsorok közül, melyeket a gép plafonjára helyezett monitorokon nézhetnek meg. (Nem érvényes minden gépre.)

Étkezési lehetőségek:

A turista osztályon utazók repülőjegyének ára nem tartalmazza ugyan az étkezést, de ha mégis megéhezne, különböző hideg rágcsálnivalók és üdítők, szendvicsek és forró italok közül választhat, ezek listáját az ülésnél megtalálhatja.

Checkin információk

Az utasfelvétel díjmentesen elvégezhető a légitársaság weboldalán az indulást megelőző 2 napban, de legkésőbb az indulást megelőző 4 órával. A repülőtéri utasfelvétel elvégzése díj ellenében lehetséges.

Utasaink értékelése

repcsi
Laudamotion
összesített eredmény: 4.3
Légiutaskísérők
4.7
Fedélzeti ellátás
4.2
Menetrend
4.1
Ár/érték arány
4.2
Én is értékelek

Kapcsolódó akciók/hírek

2020-ban is lesz miből válogatnia

hír 2020-ban is lesz miből válogatnia

hír

hír

Utasaink véleményei

A chek-in -nél nagyon kedvesek voltak. Bécsi indulás kicsit késett. A buszban vártunk bő fél órát a gép előtt... Akkor kezdték el átnézni (a buszról úgy láttuk ). Visszafelé is némi késéssel indultunk viszont időben érkeztünk.
Kadizsa Azra - 2020-02-24
Elsőbbségi beszállás megvásárlása miatt felvihettünk volna az utastéri poggyásztartóba 1+1 db meghatározott méretű kézitáskát, mely táskák közül a nagyobbik súlya max. 10 kg lehetett. A check-in pultnál mégis úgy döntöttünk, hogy nem visszük a fedélzetre a poggyászokat, hanem feladjuk. Súlyellenőrzés rendben volt, viszont a nagyobbik kézipoggyász 3 cm-el hosszabb volt az előírtnál, amiért 50 Eur pótdíjat számoltak fel. Érthetetlen számomra, hogy priority jeggyel, megkímélve az ülések feletti poggyásztartót, kényelmi szempontból magunkat előnytelenebb helyzetbe hozva, miért kértek + 50 Eur pótdíjat? A gép csomagterében, súlyhatáro ...
Kuci - 2020-01-29
Magyar nyelvű foglalásra angol nyelvű információk érkeztek,(nem tudok angolul)

Kevés a két nap a beszállókátya kinyomtatásához,nem ülök mindíg a PC előtt,(nincs saját nyomtatóm)

Rákényszerítenek,hogy plusz költségen ülőhelyet vásároljak!
Tibor - 2019-12-19
Mind az odaút, mind a visszaút nagyon kellemesen telt, a személyzet segítőkész és figyelmes volt! Meglepett, hogy a visszaúton (Stuttgart - Budapest) magyarnyelvű utaskisérő is volt a gépen, aki a szükséges információt anyanyelvünkön mondta el! Köszönjük!
Riss József - 2019-12-16
Sajnos elég nagy késéssel indult, így plusz költségeim keletkeztek.
Ágnes - 2019-12-11
Olcsónak tetteti magát, de végsősoron mehettünk volna egy magasabb árszínvonalú társasággal is. Nevetséges, hogy a kabinba nem lehet kabinbőröndöt felvinni, csak külön díj ellenében, és a társaság "sorsol" hogy az együttutazók egymás mellé kerülnek-e. Természetesen nem, csak külön díj ellenében. A gép derekasan késett indulásnál, maga a repülő elég leharcolt állapotban volt. -Erre mondják, hogy olcsó húsnak... Ferihegyen az indulás a lehető leghitványabb kapuból volt, ahol fűtetlen, effektív kültéri helyen kellett várakozni hogy a gép megérkezzen.
Erdélyi Viktor - 2019-11-30