Untitled-1

Bemutatkozása

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 48 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel elvégzése díj ellenében lehetséges.

Utasaink véleményei

Ez volt az első repülő utam!Kicsit féltem,de mikor már fent voltunk,nagyon jól éreztem magam!Kellemes volt az utazás!Kifogásoltam,hogy Magyarországról indult a járat,de magyarul nem mondtak el semmilyen információt!
pajor - 2017-12-27
A repülés számomra élvezetes,a pilóta gyakorlatias. Elégedett voltam a felszolgált étellel és itallal,választékos volt.
anastasia - 2017-12-27
A Pegasus legitarsasaggal voltam a Budapest-Istanbul-Antalya utvonalon. Nagyon jo gepek voltak, kenyelmes ulesek, kenyelmes es nagy labter es kituno borulesek. Ellatast nem kaptam, mert nem fizettem be ra, de az utazas kolrulmenyei nagyon jok voltak es szerintem a legkenyelmesebb diszkont legitarsasag amelyen eddig utaztam. Pegasus Plus tagsagom is van, ahol gyujtom a pontokat.
bpattila - 2017-12-27
A Pegasus legitarsasaggal voltam a Budapest-Istanbul-Antalya utvonalon. Nagyon jo gepek voltak, kenyelmes ulesek, kenyelmes es nagy labter es kituno borulesek. Ellatast nem kaptam, mert nem fizettem be ra, de az utazas kolrulmenyei nagyon jok voltak es szerintem a legkenyelmesebb diszkont legitarsasag amelyen eddig utaztam. Pegasus Plus tagsagom is van, ahol gyujtom a pontokat.
bpattila - 2017-12-27
Törökországba utaztunk szeptemberben ezzel a légitársasággal, kellemes meglepetés, hogy ennyire szinvonalassá tudják tenni ezt a rövid utazást. Isteni finom volt a szendvicsük, a személyzet nagyon-nagyon kedves volt, és a tájékoztatás is prima volt. Belföldön is repültünk ezzel a géppel, a törökök egyszerűen profi vendéglátók - és ez megmutatkozik minden téren, jelen esetben a légi kiszolgálásban is megmutatkozott. Bátran ajánlom!
matizd - 2017-12-27
Nagyon jól éreztem magam,kedves volt a személyzet és a szendvics az valami isteni finom volt! Annak ellenére,hogy ez egy török légitársaság nagyon jól lehetett értelmezni az angol felvilágosítást,illetve a fontos információkat. Barátságos légkör volt és életem eddigi legjobb utazását hagytam a hátam mögött!
Lexi - 2017-12-27
Kirgizisztáni túránkat tavaly szeptemberben találtuk ki. Párommal megegyeztünk az időpontban és, hogy hány napra megyünk (lányunkat itthon hagytuk a nagyinál 10 napra). Pegasus Airlines-al repültünk Budapest-Isztambul-Bishkek és ugyanúgy vissza. Kirgizisztán meglátogatása júliustól szeptember közepéig ajánlott, utána leesik már az első hó. A Pegasus minden év októberében teszi fel a nyári repjegyeket, érdemes rögtön lecsapni rá, mivel mi 70.000ft/db áron vettünk oda vissza, egy hét múlva már 85.000ft volt ugyanez a jegy. 10 napra fejenként 8 kilós kézipoggyásszal indultunk, az út felénél mosattunk. Kirgizisztánba érvényes útlevél szükség ...
Caedon85 - 2017-12-27
Késéssel indultunk, de nem a légitársasaág hibájából. Behozta a késést. Kedvesek voltak az utaskisérők, tájékoztatás megfelelő volt, szervezett volt minden az érkezéskor is. Elégedett voltam. Az online oldal könnyen kezelhető, jól áttekinthető. Igénybe veszem őket más esetben is.
Valéria36 - 2017-12-26
Ferihegyről egy órás késéssel indultunk a check in pultnál keletkezett hiba miatt.Az utunk nagyon kellemes volt,és a kapitány fél órát behozott a késésből.Nagyon kedves személyzet,kiváló kiszolgálás.
Melinda - 2017-10-26
Nem először utaztunk ezzel a légitársasággal. Most is szimpatikusak és kedvesek voltak. Csak pozítiv tapasztalatunk volt az idén is.
janosponta - 2017-10-24
Immár 2. éve utazunk ezzel a légitársasággal és mindig korrekten, megfelelő hozzáértéssel kezelik az utasokat. Szeretünk velük utazni. Az idén Budapestről Bodrumba utaztunk velük,isztambuli átszállással. Segítőkészek voltak, Bodrumban a gépnél várt a földi személyzet, mivel nemzetközi járattal, belföldi átszállással érkeztünk meg és a csomagjainkat biztosan megkapjuk.
olahatti - 2017-10-24
Budapeströl utaztam Törökorszàg Denizli , vàrosàban. Nagyon szèp nyàri idöben Istanbulban a Sabhia Göcken repülötèren keresztül àtszàllàsal . Nagyon kedves volt a szemèlyzet udvarias szolgàltatàs ,szeretnèk 2018 nyaràn is a Pegazus lègitàrsasàggal utazni ,pontosan indulàs ès êrkezès nagyon Kellemes ,jó volt minden köszönöm .
Làszló Làszlónè - 2017-10-24
Jó volt, azt kaptuk, amit vártunk
Naneka - 2017-10-24
Az indulási időpontok napközbe voltak ami szerintem nem annyira szerencsés mint egy reggeli/esti utazás. A visszaigazoló emailek között volt ami törökül jelent meg elsőre.
Gergokosa92 - 2017-10-24
Jó volt, azt kaptam , amit vártam
Polgár Tsuzsa - 2017-10-24
Többször is utaztam velük és átszálltam egy csatlakozó járatukra is és minden rendben ment ,kedves személyzet,semmi fennakadás.
szonyikriszta - 2017-10-24
Többször utaztam ezzel a légitársasággal ès mi ndig jó kiszolgálást ès kedves törődèst kaptam.
Hegyi Zsuzsa - 2017-10-24
Sima felszállás ,kijelzőn követni lehetett merre járunk,milyen magasan ,mennyi a repülési idő,korrekt mosolygós személyzet. Nagyon jó élmény volt..
Liza - 2017-08-29
Én elégedett vagyok a légitársasággal minden nagyon jól ment a személyzet nagyon kedves segítőkész. Isztambul i csodálatos Város! Mindenkinek ajánlom uticélnak és ajánlom a légitársaságot is!
Stefkó Imréné - 2017-08-28
minden rendben zajlott az utazás alatt.
gallaaniko - 2017-08-27
Sziasztok! Én idén Törökországba Kayseribe utaztam Isztambuli átszállással, mindkét esetben a Pegazus airlines járatain. Nagyon meg voltam elégedve a személyzet kedves és figyelmes volt. A járatok pontosan indulta és érkeztek és a repülőtereken is jelen voltak és maximálisan segítettek a ki és beszállás során is. Egyáltalán nem éreztem "fapadosnak" A jegyvásárlás és a beszállókártya otthoni elintézése is értelmes volt és gyorsan meg lehetett csinálni. Én legközelebb is őket fogom keresni :)
gyöngyi70 - 2016-12-29
Isztambulba utaztam, oda es visszafele is kellemesen aludtam 2 orat! :D
Neusz - 2016-12-28
Minden repülőn van egy bömbölő gyerek! :-) :-)
Bgerti - 2016-12-28
Utazas soran nem volt semmi problema, a szemelyzet normalisan kiszolgalt, ut hossza a varhato idon belul volt.
fjoditami - 2016-12-28
nagyon szeretek utazni repülővel, jól éreztem magam. a személyzet udvarias volt kedves.
csodásan éreztem magam.
fabianriamaria - 2016-12-24
Összességében nagyon jól utaztam, tiszta, modern gépeken, viszonylag pontos menetrenddel. Szép emlék.
pestyparty - 2016-12-21
3 órás késés miatt lekéstük a csatlakozást Dohából Isztambulba, de minden igényt kielégítő volt az elszállásolás az étel és az utaztatás a városban
erdelyiv - 2016-12-18
Teljesen korrekt, figyelmes személyzet. Budapestről 45 perces késéssel indult, így már nem sikerült időben elérni a csatlakozást Izmir felé, de automatikusan átchekkolták a jegyet a következő járatra, az átszállófolyóson földi utaskísérő várt az új beszállókártyákkal.
olahatti - 2016-12-11
poscek volt soha többet velük.
null - 2016-12-11
Jó és kellemes utazás volt. A késést leszamítva minden rendben bolt. A személyzet kedves és segítőkész.
edina_k - 2016-12-08
Mivel rövid repülési időről volt szó esetemben, ezért inkább az ár dönött a választásnál. Mindössze annyit vártam el a légitársaságtól, hogy célba érjek én is és a csomagjaim is gond nélkül.
zsuzsapal - 2016-12-07
Összességében lepukkant hatású volt a gép. Nem éreztem magam biztonságban, egyáltalán nem keltett a cég bizalmat.
RHeni - 2016-12-07
Isztambul. Kihagyhatatlan. A Pegazus sokkal kényelmesebb, mint a fapadosok, nagyobb a hely, több csomagot lehet vinni. Kissé avittas néhol, de ezt a 2 órát mindenki kibírja... :-)
117 - 2016-12-07
A legolcsóbb választás hazafele... Több csomag elkeveredett, bár ez nem tudom, mennyire a légitársaság hibája.
Amit az ember egy fapadostól elvár az ember, azt nyújtotta, nem többet, nem kevesebbet. Kis reptéren tesz le, így az átszállásra szánt idő unalmasabban telik. A gépen nincs mozi, nem mutatja, merre járunk. Apróság, de hosszabb útnál zavar.
De hosszabb utakra a fapad és a normál társaságok közötti árkülönbség extrém módon lecsökken sokszor, így meggondolandó, érdemes-e ezt választani.
Rita - 2016-12-07
A gép 2-órát késett, a csatlakozás szintén Pegasus több mint 4-órát. Visszafele csak 15 percet.
pinguci - 2016-12-07
Nagyon sokszor repültünk már a Pegasussal. Általános tapasztalat, hogy a személyzet udvarias, a menetrendet (5-10 percen belül) betartják. Egy alkalommal, amikor belföldi (török) - nemzetközi járaton a Ferihegyről induló gép valamiért késve tudott elindulni, és az istanbuli csatlakozásnál nagyon szűkös volt az idő, autóval vittek át (reptéren belül) a domestic terminálra, soron kívüli, és gyors útlevél vizsgálattal, és a beszállásnál addig nyitva tartották a kaput, amíg oda nem értünk. Ettől még a csatlakozó gép pontosan tudott indulni.
(ugyanez előfordult a Lufthansánál is egyszer, müncheni átszállásnál, Ferihegyről késve indulv ...
3.14stike - 2016-12-07
Ott-tartozkodasom idejen volt a puccs, minden jaratot toroltek, kivetel a Budapestre indulot. Ezaltal nyilvan nem tudtak a jaratok pontosan indulni, igy az isztambuli csatlakozast Izmirbol majdnem lekestem. Ebben a feszult helyzetben is probaltak a stewardess.ek helyt allni, ami emlitesre melto. Vegul szerencsere megerkeztem Budapestre. Tehat itt a politikai viszonyok miatt nem talaltam teljesen szervezettnek az utat, de ez valamilyen okbol ertheto is.
Rami - 2016-12-07
Semmilyen kellemetlen meglepetést nem ért, sőt a kézipoggyász méretét sem veszik kőbe vésve. A kért összegért várt szolgáltatást megkaptam, olcsón jutottam a világ egyik jelenleg legérdekesebb helyére, az észak-iraki Erbilbe, a kurd régió fővárosába. A 7 órás várakozásba sajnos nem fért bele egy gyors belvárosi vizit, de csak a rossz idő és a sötétség miatt. A Pegazus vip váróját 18 dollárért lehet igénybe venni, nyugodt kellemes környezet, meleg ételből csak egy leves és tészta volt, de nass, üdítő, bor korlátlan, a wifi gyors, a dohányzó sincs messze.
Gabor - 2016-12-07
Minden Ok. A késést jól megoldották átszálláskor, már várták az átszállókat. Együtt futottunk!!!
Simon - 2016-12-07
Izmirbe utaztam egy projektre, e légitársasággal, Isztambuli átszállással. Tehát egy nap összesen SAJNOS kétszer kellett e rettentően rossz légitársasággal utaznom. Budapestről indulva késtünk 1 órát , majd amikor Isztambulban átszálltunk , ismételten 1 órát késtünk. Szerencsére a projektszervező fel volt erre készülve... DE! Nem csak a késéssel volt a gond... a bőröndünket elhagyták, majd plusz 30-60 perc igénybevételével előkerültek a bőröndök. Senkinek nem ajánlom. És még a pilóta géplerakási manőverét nem is írtam,hogy az utasok gyomra felfordult.
fantomas5 - 2016-12-07