Tengerparti nyaralás még a főszezon előtt? Miért is ne! Most még kedvezményeket is elcsíphet!
további részletek

Zaporozhye

Budapestről: 58 400 Ft-tól

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalÚti célok UkrajnaZaporozhye

A legolcsóbb repülőjegyek
Budapest - Zaporozhye útvonalra

legjobb ár : 58 400 Ft
 
Odaút
Visszaút
Ár
Ukraine International Airlines
máj. 14.
máj. 31.
58 400 Ft
A fenti árak a látogatóink által az elmúlt 15 napban futtatott keresésekből származnak. A jegyárak változásai miatt elképzelhető, hogy egy most indított keresés eltérő árakat eredményez.

Zaporozhye elsősorban egy iparváros, ám ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk elfoglalni magunkat, ha a városba látogatunk. Zaporozhye már csak ezért is különleges: amellett, hogy egy nehézipari központ bővelkedik látnivalókban és programokban.

Ha már nehézipari központ, akkor fontos kiemelni, hogy vegyipartól kezdve, alumínium-kohászati üzemen át, repülőgép-hajtóműgyárig minden van, de a közelben található Európa legnagyobb atomerőműve is. Így azoknak, akik érdeklődnek az ilyesmi iránt, érdemes akár csak kívülről is ellátogatni a gyárakhoz.

Repülőjegyek Zaporizhiába

A városnézés mellett lehetőségünk nyílik strandolni egy hosszú, homokos partszakaszon, a Dnyeper partján. Ha megmártóznánk a folyó vízében, akkor érdemes a június, július, augusztus hónapokat választani, ilyenkor ugyanis a hőmérséklet eléri a 25 fokot is, mely a többi hónapra nem jellemző. Ez már kellemes lehet strandolni is, a városnézésre pedig kimondottan alkalmas.

Az egyik legnépszerűbb program a Horticja-sziget felkeresése. A sziget az lvivihez hasonló skanzenként működik, habár kevesebb a program, de ha egyébként sem értünk a nyelven, akkor ennek nem fogjuk a hiányát érezni. Horticja-szigeten egy korabeli kozák faluba csöppenhetünk, házakkal és faerőddel, templommal.

Zaporozhyében egy egészen más világ vár ránk, egy olyan, ahol érezhetőek a kozák, az orosz és persze az ukrán hatások is. Időnket tölthetjük pihenéssel, városnézéssel, strandolással vagy kirándulással, attól függően, hogy mire van igényünk.

Szállásfoglalás Zaporozhye városába
Advertisement

Légitársaságok átszállásos járattal Budapestről Zaporozhye városába

Ukraine Intl | LOT | KLM | Turkish Airlines | Belavia | Air France | Czech Airlines | Austrian Airlines | Aeroflot | AtlasGlobal |

iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom