Zaporozhye: repülőjegy árak

Az elmúlt 15 napban nem történt keresés oldalunkon Zaporozhye úti célra. A légitársaságok ajánlatainak összehasonlításához válassza ki utazása időpontját és indítson keresést!

Irány Zaporozhye

Zaporozhye elsősorban egy iparváros, ám ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk elfoglalni magunkat, ha a városba látogatunk. Zaporozhye már csak ezért is különleges: amellett, hogy egy nehézipari központ bővelkedik látnivalókban és programokban.

Ha már nehézipari központ, akkor fontos kiemelni, hogy vegyipartól kezdve, alumínium-kohászati üzemen át, repülőgép-hajtóműgyárig minden van, de a közelben található Európa legnagyobb atomerőműve is. Így azoknak, akik érdeklődnek az ilyesmi iránt, érdemes akár csak kívülről is ellátogatni a gyárakhoz.

Repülőjegyek Zaporizhiába

A városnézés mellett lehetőségünk nyílik strandolni egy hosszú, homokos partszakaszon, a Dnyeper partján. Ha megmártóznánk a folyó vízében, akkor érdemes a június, július, augusztus hónapokat választani, ilyenkor ugyanis a hőmérséklet eléri a 25 fokot is, mely a többi hónapra nem jellemző. Ez már kellemes lehet strandolni is, a városnézésre pedig kimondottan alkalmas.

Az egyik legnépszerűbb program a Horticja-sziget felkeresése. A sziget az lvivihez hasonló skanzenként működik, habár kevesebb a program, de ha egyébként sem értünk a nyelven, akkor ennek nem fogjuk a hiányát érezni. Horticja-szigeten egy korabeli kozák faluba csöppenhetünk, házakkal és faerőddel, templommal.

Zaporozhyében egy egészen más világ vár ránk, egy olyan, ahol érezhetőek a kozák, az orosz és persze az ukrán hatások is. Időnket tölthetjük pihenéssel, városnézéssel, strandolással vagy kirándulással, attól függően, hogy mire van igényünk.

Legnépszerűbb légitársaságok Zaporozhye úticéllal