Nincs megállás az AirBaltic-nál

2018. március 20.

A lett légitársaság 23%-kal több utast szállított idén februárban mint a tavalyi év hasonló időszakában. Az év második hónapjában 215 839 utas választotta az AirBaltic-ot.

A légitársaság az európai, oroszországi, skandináv, a volt FÁK-országokbéli és a közel-keleti járatain döntötte meg saját tavaly évi rekordját.

Cél: a folyamatos növekedés!

Az AirBaltic vezérigazgatója, Martin Gauss kiemelte, eddig is rengeteget dolgoztak a teljesítménynövelés érdekében, illetve, hogy az utasok a lehető legnagyobb mértékben elégedettek legyenek szolgáltatásaikkal. Gauss kijelentette, hogy a légitársaság jelszava továbbra is a növekedés, miközben folyamatosan javítani kívánják szolgáltatásaikat is.

Az AirBaltic-nak azonban eddig sem kellett szerénykednie! Az úgynevezett 15 perces repüléspontosság mutató tekintetében az AirBaltic járatai 88.8 százalékot produkáltak, ami azt jelenti, hogy 100 járatból közel 90 járat a menetrendhez képest 15 perces határidőn belül érkezett meg célállomásaira.

A légitársaság idén februárban már 3 485 járatot indított, ami 15%-os növekedés a tavalyi év hasonló időszakához képest. Rigai központjukból több mint 60 desztinációs úti célra lehet jegyet váltani, és indítanak járatokat a közeli Tallinnból illetve Vilniusból is.

Kapcsolódó tartalmak: 

>> További információk, repjegyek az AirBaltic légitársaságtól

>> Ezekre figyeljen, ha tengerentúli járatra foglal repülőjegyet

További híreink

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.

Megújultunk!

Hírek