Nincs megállás az AirBaltic-nál
FőoldalHírek Nincs megállás az AirBaltic-nál

Nincs megállás az AirBaltic-nál

2018. március 20.

A lett légitársaság 23%-kal több utast szállított idén februárban mint a tavalyi év hasonló időszakában. Az év második hónapjában 215 839 utas választotta az AirBaltic-ot.

A légitársaság az európai, oroszországi, skandináv, a volt FÁK-országokbéli és a közel-keleti járatain döntötte meg saját tavaly évi rekordját.

Cél: a folyamatos növekedés!

Az AirBaltic vezérigazgatója, Martin Gauss kiemelte, eddig is rengeteget dolgoztak a teljesítménynövelés érdekében, illetve, hogy az utasok a lehető legnagyobb mértékben elégedettek legyenek szolgáltatásaikkal. Gauss kijelentette, hogy a légitársaság jelszava továbbra is a növekedés, miközben folyamatosan javítani kívánják szolgáltatásaikat is.

Az AirBaltic-nak azonban eddig sem kellett szerénykednie! Az úgynevezett 15 perces repüléspontosság mutató tekintetében az AirBaltic járatai 88.8 százalékot produkáltak, ami azt jelenti, hogy 100 járatból közel 90 járat a menetrendhez képest 15 perces határidőn belül érkezett meg célállomásaira.

A légitársaság idén februárban már 3 485 járatot indított, ami 15%-os növekedés a tavalyi év hasonló időszakához képest. Rigai központjukból több mint 60 desztinációs úti célra lehet jegyet váltani, és indítanak járatokat a közeli Tallinnból illetve Vilniusból is.

Kapcsolódó tartalmak: 

>> További információk, repjegyek az AirBaltic légitársaságtól

>> Ezekre figyeljen, ha tengerentúli járatra foglal repülőjegyet

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!