Untitled-1

Elindult a LOT Budapest - London City járata

2019. február 18.

A lengyel LOT légitársaság 2019. február 18-án elindította első Budapest és London City repülőtere között üzemelő járatát.

Hétfőn elindult a LOT Polish Airlines új járata, melyet heti 12-szer indít Budapest és London City között. 

A LOT szóvivője a járat indulása előtt köszöntőt is tartott, mely során hangsúlyozta, hogy bár Budapestről London összes, tehát mind a hat repülőterére indulnak járatok, a LOT heti 12-szer közlekedő gépe a legkényelmesebb szolgáltatás szempontjából, hiszen a belvároshoz legközelebb eső repülőteret használják.

A LOT járatai menetrend szerint az üzleti utazók és a hosszú hétvégére érkező utazók igényeihez igazodva vasárnap kivételével reggel 7-kor indulnak Budapestről és 8:45-kor érkeznek meg Londonba. Továbbá szombat kivételével minden nap 17:15-kor szállnak fel másodszor Budapesten és 7 órakor érnek földet London központjában.

A visszafelé közlekedő járatok szintén a vasárnap reggel kivételével 9:15-kor szállnak fel London City-ből és 12:45-kor érkeznek meg Budapestre. A szombati napok kivételével az esti járatok fél nyolckor indulnak vissza Budapestre és 23 órakor érkeznek meg

Az új londoni mellett idén már bejelentették a brüsszeli és bukaresti járataikat is, a jövőben pedig további úti célok bejelentését is tervezik, ezek már tárgyalás alatt vannak.

LOT Polish Airlines

 

Kapcsolódó tartalmak:

and gt; and gt; Új USA járatok a LOT és a KLM kínálatában

and gt; and gt; Új járatot indít a LOT Budapest és London között

and gt; and gt; Bukarestbe és Brüsszelbe indít új járatokat a LOT

További híreink

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!

Fedezze fel Szöult és Délkelet-Ázsiát a Korean Air légitársasággal

Hírek <p><span>A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!</span></p>

A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!