Elindult a LOT Budapest - London City járata
FőoldalHírek Elindult a LOT Budapest - London City járata

Elindult a LOT Budapest - London City járata

2019. február 18.

A lengyel LOT légitársaság 2019. február 18-án elindította első Budapest és London City repülőtere között üzemelő járatát.

Hétfőn elindult a LOT Polish Airlines új járata, melyet heti 12-szer indít Budapest és London City között. 

A LOT szóvivője a járat indulása előtt köszöntőt is tartott, mely során hangsúlyozta, hogy bár Budapestről London összes, tehát mind a hat repülőterére indulnak járatok, a LOT heti 12-szer közlekedő gépe a legkényelmesebb szolgáltatás szempontjából, hiszen a belvároshoz legközelebb eső repülőteret használják.

A LOT járatai menetrend szerint az üzleti utazók és a hosszú hétvégére érkező utazók igényeihez igazodva vasárnap kivételével reggel 7-kor indulnak Budapestről és 8:45-kor érkeznek meg Londonba. Továbbá szombat kivételével minden nap 17:15-kor szállnak fel másodszor Budapesten és 7 órakor érnek földet London központjában.

A visszafelé közlekedő járatok szintén a vasárnap reggel kivételével 9:15-kor szállnak fel London City-ből és 12:45-kor érkeznek meg Budapestre. A szombati napok kivételével az esti járatok fél nyolckor indulnak vissza Budapestre és 23 órakor érkeznek meg

Az új londoni mellett idén már bejelentették a brüsszeli és bukaresti járataikat is, a jövőben pedig további úti célok bejelentését is tervezik, ezek már tárgyalás alatt vannak.

LOT Polish Airlines

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Új USA járatok a LOT és a KLM kínálatában

>> Új járatot indít a LOT Budapest és London között

>> Bukarestbe és Brüsszelbe indít új járatokat a LOT

további híreink

A KLM Holland Királyi Légitársaság idén nyáron bővítette globális hálózatát, így Nevada állam közkedvelt városa, Las Vegas is elérhetővé vált a társaság járataival. 

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!