Untitled-1

Elindult a LOT Budapest - London City járata

2019. február 18.

A lengyel LOT légitársaság 2019. február 18-án elindította első Budapest és London City repülőtere között üzemelő járatát.

Hétfőn elindult a LOT Polish Airlines új járata, melyet heti 12-szer indít Budapest és London City között. 

A LOT szóvivője a járat indulása előtt köszöntőt is tartott, mely során hangsúlyozta, hogy bár Budapestről London összes, tehát mind a hat repülőterére indulnak járatok, a LOT heti 12-szer közlekedő gépe a legkényelmesebb szolgáltatás szempontjából, hiszen a belvároshoz legközelebb eső repülőteret használják.

A LOT járatai menetrend szerint az üzleti utazók és a hosszú hétvégére érkező utazók igényeihez igazodva vasárnap kivételével reggel 7-kor indulnak Budapestről és 8:45-kor érkeznek meg Londonba. Továbbá szombat kivételével minden nap 17:15-kor szállnak fel másodszor Budapesten és 7 órakor érnek földet London központjában.

A visszafelé közlekedő járatok szintén a vasárnap reggel kivételével 9:15-kor szállnak fel London City-ből és 12:45-kor érkeznek meg Budapestre. A szombati napok kivételével az esti járatok fél nyolckor indulnak vissza Budapestre és 23 órakor érkeznek meg

Az új londoni mellett idén már bejelentették a brüsszeli és bukaresti járataikat is, a jövőben pedig további úti célok bejelentését is tervezik, ezek már tárgyalás alatt vannak.

LOT Polish Airlines

 

Kapcsolódó tartalmak:

and gt; and gt; Új USA járatok a LOT és a KLM kínálatában

and gt; and gt; Új járatot indít a LOT Budapest és London között

and gt; and gt; Bukarestbe és Brüsszelbe indít új járatokat a LOT

További híreink

Új Wizz Air járat Budapest és Gran Canaria között a téli menetrendben

Hírek <p>A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.</p>

A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.

A Budapest Airport segítőpontokat alakított ki a járatkésések miatt repülőtéren várakozó utasoknak

Hírek <p>Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.</p>

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.

Párizs Charles de Gaulle-ra indít közvetlen járatot az EasyJet

Hírek <p>Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.</p>

Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.