Heti három közvetlen járatot indít a LOT Budapest és Szöul között

2019. július 30.

A LOT Lengyel Légitársaság Budapest-Szöul közötti közvetlen járata heti háromszor fog közlekedni, várhatóan szeptember 22-től.

A LOT heti háromszor, kedden, pénteken és vasárnap repül majd Budapestről Szöulba - írja az Airportal.hu A téli menetrendben 11:25-kor indul Budapestről és 10:40 perccel később, helyi idő szerint 06:05 perckor ér földet Szöulban. 

Visszafelé szintén háromszor, hétfőn, szerdán és szombaton indítanak járatokat, ezek 07:30-kor indulnak és menetrend szerint 12:45 perccel később, 13:15-kor landolnak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. 

Ahogyan a többi Ázsiába tartó LOT járatot, a szöulit is a Boeing 787 Dreamlinerei teljesítik. 

Szöul repülőjegyek | repjegy.hu

A járatokra már lehet foglalni, a hivatalos bejelentés pedig holnap várható. A LOT további bővítéseket is tervez, hiszen átszállóközpontként tekintenek a Budapest Airportra, mely fontos szerepet kap a 2027-ig tartó tervezetükben. 

A budapesti repülőtérről jelenleg Varsó, Krakkó, London-City, New York és Chicago felé repülhetnek a LOT utasai, szeptembertől pedig már Brüsszelbe és Bukarestbe is.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Megnövekedett forgalomra figyelmeztet a Budapest Airport

>> Elindult a LOT Budapest - London City járata

>> Bukarestbe és Brüsszelbe indít új járatokat a LOT

További híreink

Október 21-től újra indulnak az Emirates járatai – ezekre lesz érdemes figyelnie

Hírek <p><span>Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!</span></p>

Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.