Négy új városba indít járatot a LOT Budapestről

2019. július 31.

A szeptembertől induló szöuli járat mellett négy új ráhordó járatot indít a LOT tavasszal: Prágába, Szófiába, Stuttgartba és Belgrádba. 

A szeptembertől heti háromször közlekedő Szöul-Budapest közvetlen járat mellé a LOT Lengyel Légitársaság márciustól négy új ráhordó járatot is üzemeltet majd, Prágába, Stuttgartba, Belgrádba és Szófiába. Így összesen 12 járat szerepel a nyári menetrendben - írja az Airportal.hu

A prágai és a stuttgarti járatok naponta kétszer közlekednek majd, szombatot és vasárnapot kivéve. A szófiai és a belgrádi járat pedig naponta egyszer jár majd, március 30-tól. A téli menetrendben is számíthatunk változásokra, a New York-i járat ugyanis télen heti négy helyett csak háromszor, a chicagói pedig egyáltalán nem közlekedik. Utóbbiak a nyári időszakban változatlan menetrenddel indulnak.  

LOT Lengyel Légitársaság

Rafal Milczarski az új járatok bejelentésén túl arról is beszélt, hogy terveik között szerepel a budapesti LOT bázis továbbfejlesztése, ennek része a Liszt Ferenc Repülőtérről üzemeltetett 12 járat. 

A brüsszeli és a bukaresti járatok Boeing 737 MAX-ok repülési tilalma és az átadások csúszása miatt nem fognak idén szeptemberben elindulni, csak 2020. márciusában. Így tavasztól a LOT összesen heti 36 járatot üzemeltet majd a ráhordóhálózaton.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Elindult a LOT Budapest - London City járata

>> Bukarestbe és Brüsszelbe indít új járatokat a LOT

>> Heti három közvetlen járatot indít a LOT Budapest és Szöul között

További híreink

Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu

Hírek <p>Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!</p>

Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!

3,86 millió utasa volt 2020-ban a budapesti repülőtérnek

Hírek <p>A koronavírus-járvány 2020 folyamán a légiközlekedés egészére rányomta a bélyegét; Európában 1,7 milliárd légiutas „tűnt el”, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éves forgalma pedig – szemben a 2019-ben fogadott 16,2 millió utassal – 3,86 millió fő volt.</p>

A koronavírus-járvány 2020 folyamán a légiközlekedés egészére rányomta a bélyegét; Európában 1,7 milliárd légiutas „tűnt el”, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éves forgalma pedig – szemben a 2019-ben fogadott 16,2 millió utassal – 3,86 millió fő volt.

Hosszú hétvégék 2021-ben

Hírek <p>Így alakulnak az új évben az ünnepi hosszú hétvégék!</p>

Így alakulnak az új évben az ünnepi hosszú hétvégék!