Négy új városba indít járatot a LOT Budapestről
FőoldalHírek Négy új városba indít járatot a LOT Budapestről

Négy új városba indít járatot a LOT Budapestről

2019. július 31.

A szeptembertől induló szöuli járat mellett négy új ráhordó járatot indít a LOT tavasszal: Prágába, Szófiába, Stuttgartba és Belgrádba. 

A szeptembertől heti háromször közlekedő Szöul-Budapest közvetlen járat mellé a LOT Lengyel Légitársaság márciustól négy új ráhordó járatot is üzemeltet majd, Prágába, Stuttgartba, Belgrádba és Szófiába. Így összesen 12 járat szerepel a nyári menetrendben - írja az Airportal.hu

A prágai és a stuttgarti járatok naponta kétszer közlekednek majd, szombatot és vasárnapot kivéve. A szófiai és a belgrádi járat pedig naponta egyszer jár majd, március 30-tól. A téli menetrendben is számíthatunk változásokra, a New York-i járat ugyanis télen heti négy helyett csak háromszor, a chicagói pedig egyáltalán nem közlekedik. Utóbbiak a nyári időszakban változatlan menetrenddel indulnak.  

LOT Lengyel Légitársaság

Rafal Milczarski az új járatok bejelentésén túl arról is beszélt, hogy terveik között szerepel a budapesti LOT bázis továbbfejlesztése, ennek része a Liszt Ferenc Repülőtérről üzemeltetett 12 járat. 

A brüsszeli és a bukaresti járatok Boeing 737 MAX-ok repülési tilalma és az átadások csúszása miatt nem fognak idén szeptemberben elindulni, csak 2020. márciusában. Így tavasztól a LOT összesen heti 36 járatot üzemeltet majd a ráhordóhálózaton.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Elindult a LOT Budapest - London City járata

>> Bukarestbe és Brüsszelbe indít új járatokat a LOT

>> Heti három közvetlen járatot indít a LOT Budapest és Szöul között

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!