A Ryanair budapesti bázisát leányvállalata, a Buzz veszi át

2019. október 24.

A Buzz veszi át a Ryanair helyét Budapesten 2019. december elsejétől. 

A Ryanair bejelentése szerint november végétől megszűnik a légitársaság budapesti bázisa, helyét leányvállalata a Buzz, lengyel diszkont légitársaság veszi át – írja az Airportal.

A Buzz 2018. nyarán indult öt repülőgéppel, akkori nevén Ryanair Sunként. A névváltoztatást idén márciusban jelentették be, illetve már akkor is szó esett arról, hogy az új légitársaság átvehet néhányat a Ryanair menetrendszerinti járatai közül.

A jelenlegi információk szerint a Ryanair november végével szünteti meg a budapesti bázist, december elsejével pedig átadja helyét a lengyel Buzznak. Az üzemeltetést érintő változás nem lesz hatással a Ryanair által Budapestről vagy Budapestre indított járatai számára, azoknak sincs semmi okuk aggodalomra, akik már megvették jegyeiket valamelyik Ryanair járatra.

A változás oka mindössze annyi, hogy a Buzz alacsonyabb költségszinttel működik, így könnyebben tudják felvenni a versenyt a lengyel piac után a magyar főváros repterén is.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Három amerikai és egy ciprusi városba indít járatot a TAP Air Portugal Budapestről

>> Új olasz úti célok a Ryanair jövő évi kínálatában

>> Itt van a 2019-ben induló új járatok listája

További híreink

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.

Megújultunk!

Hírek