Untitled-1 hotel

Két új járatot indít a LOT Budapestről

2019. november 28.

A LOT Lengyel Légitársaság 2020. június 7-től indít járatokat Dubrovnikba és Várnába.

Budapest Airport non-schengeni zónáján található LOT Lounge megnyitóján jelentette be az új Várnába és Dubrovnikba induló járatokat a LOT kereskedelmi igazgatója.

Mindkét járat június 7-től közlekedik és a nyári szezonban várhatóan heti egyszer, vasárnap reggel indulnak majd Dubrovnikba és délben Várnába. 

LOT Lengyel Légitársaság

Az új járatok mellett egyéb változásokra is számíthatunk: a szöuli járatok kimondottan népszerűnek bizonyultak, így a tavaszi járatsűrítéssel május 6-tól már szerdánként is indulnak. Így kifelé kedd, szerda, péntek és vasárnap 12:25-kor, visszafelé pedig hétfő, szerda, csütörtök és szombat 7:40-kor indulnak a gépek.

A március 30-án induló stuttgarti, szófiai és bukaresti járatok hetente hatszor, a brüsszeli hetente hétszer fog közlekedni május 26-ig, míg Prága és Belgrád március vége helyett csak május 27-én indul.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Prágába, Szófiába, Stuttgartba és Belgrádba indít járatokat a LOT

>> Heti hét járatot indít a LOT Budapest és New York között, új járat indul San Franciscóba

>> Heti három közvetlen járatot indít a LOT Budapest és Szöul között

További híreink

Nyerjen 200.000 Ft-ot repjegyre!

Hírek <p><span>Üdvözöljük a fedélzeten, kérjük az öveket becsatolni, a felszállást megkezdjük! És, hogy gépünk hol landol? Ezt bizony Önre bízzuk!</span></p>

Üdvözöljük a fedélzeten, kérjük az öveket becsatolni, a felszállást megkezdjük! És, hogy gépünk hol landol? Ezt bizony Önre bízzuk!

Akciós repjegyek Rigába az airBaltic légitársaságtól

Hírek <p>2021. július 20-ig kedvezőbb áron foglalhatja le rigai repülőjegyét az airBaltic légitársasággal!</p>

2021. július 20-ig kedvezőbb áron foglalhatja le rigai repülőjegyét az airBaltic légitársasággal!

Ajándék belépő a világ legmagasabb épületéhez a dubaji Emirates repjegyek mellé

Hírek <p>Most minden dubaji Emirates repülőjegyhez ajándék At The Top Burj Khalifa belépő jár. Foglalja le repjegyét július 22-ig, és élvezze a kilátást a világ legmagasabb épületéről! </p>

Most minden dubaji Emirates repülőjegyhez ajándék At The Top Burj Khalifa belépő jár. Foglalja le repjegyét július 22-ig, és élvezze a kilátást a világ legmagasabb épületéről!