Tavasztól fizetős a fedélzeti ellátás a Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines járatain

2020. november 19.

A Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines fizetőssé teszi a fedélzeten kínált ételeket és italokat a rövid- és középtávú járatok turista osztályán.

A diszkont légitársaságoknál már megszokott rendszer 2021 tavaszán kerül bevezetésre, több fázisban: először az Austrian Airlines, majd a Swiss, végül pedig a Lufthansa járatain.

A légitársasági csoport közleménye szerint az utasok jó minőségű ételek és italok közül válogathatnak majd: a snackek széles választéka mellett friss zöldségeket, gyümölcsöket is kínálnak majd. Környezetbarát termékek és csomagolóanyagok alkalmazásával nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra is.

(forrás: airportal.hu)


További híreink

Így érintik a KLM járatokat az újabb holland korlátozások

Hírek <p>2021. január 23-tól szigorú járványügyi intézkedéseket és utazási korlátozásokat vezettek be Hollandiában a koronavírus új mutációi által okozott harmadik járványhullám megfékezése érdekében.</p>

2021. január 23-tól szigorú járványügyi intézkedéseket és utazási korlátozásokat vezettek be Hollandiában a koronavírus új mutációi által okozott harmadik járványhullám megfékezése érdekében.

Az Emirates minden dolgozója megkapja a koronavírus elleni oltást

Hírek <p>Az Emirates saját, tömeges oltási programja keretén belül vállalta, hogy az összes alkalmazottját ingyenesen beoltatja koronavírus elleni vakcinával.</p>

Az Emirates saját, tömeges oltási programja keretén belül vállalta, hogy az összes alkalmazottját ingyenesen beoltatja koronavírus elleni vakcinával.

Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu

Hírek <p>Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!</p>

Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!