Untitled-1 hotel

168 úti cél lesz elérhető az Emirates és a Flydubai közös járathálózatán május végére

2021. május 19.

Az Emirates és a Flydubai stratégiai partnersége alatt több úti céllal is bővítette kínálatát. Egyesített járathálózatukban május végére már 168 úti cél lesz elérhető.

A 2020. szeptemberében újraindult codeshare-partnerség alatt eddig 500 000 utas repült a két dubaji székhelyű légitársaság közös hálózatán, kihasználva az összehangolt csatlakozások és a poggyásztovábbítás előnyeit. A közös üzemeltetésű járatokon Katmandu, Kijev, a Maldív-szigetek és Zanzibár voltak a legnépszerűbb úticélok.

A következő hónapokban, amint az országok megnyitják határaikat az utazók előtt, várhatóan további desztinációkat jelentenek be. Mindkét légitársaság tovább bővíti járatkínálatát, és további 16 országot tesznek elérhetővé a nemzetközi turizmus számára, karanténmentes beutazással.

Az Emirates és a Flydubai számára elsődleges fontosságú az utasok, valamint a földi és légi dolgozók egészsége és biztonsága, így a személyzet és a pilóták nagy részét mindkét légitársaságnál már teljes körűen beoltották.

Forrás: airportal.hu

További híreink

Nyerjen 200.000 Ft-ot repjegyre!

Hírek <p><span>Üdvözöljük a fedélzeten, kérjük az öveket becsatolni, a felszállást megkezdjük! És, hogy gépünk hol landol? Ezt bizony Önre bízzuk!</span></p>

Üdvözöljük a fedélzeten, kérjük az öveket becsatolni, a felszállást megkezdjük! És, hogy gépünk hol landol? Ezt bizony Önre bízzuk!

Akciós repjegyek Rigába az airBaltic légitársaságtól

Hírek <p>2021. július 20-ig kedvezőbb áron foglalhatja le rigai repülőjegyét az airBaltic légitársasággal!</p>

2021. július 20-ig kedvezőbb áron foglalhatja le rigai repülőjegyét az airBaltic légitársasággal!

Ajándék belépő a világ legmagasabb épületéhez a dubaji Emirates repjegyek mellé

Hírek <p>Most minden dubaji Emirates repülőjegyhez ajándék At The Top Burj Khalifa belépő jár. Foglalja le repjegyét július 22-ig, és élvezze a kilátást a világ legmagasabb épületéről! </p>

Most minden dubaji Emirates repülőjegyhez ajándék At The Top Burj Khalifa belépő jár. Foglalja le repjegyét július 22-ig, és élvezze a kilátást a világ legmagasabb épületéről!