Untitled-1

168 úti cél lesz elérhető az Emirates és a flydubai közös járathálózatán május végére

2021. május 19.

Az Emirates és a flydubai stratégiai partnersége alatt több úti céllal is bővítette kínálatát. Egyesített járathálózatukban május végére már 168 úti cél lesz elérhető.

A 2020. szeptemberében újraindult codeshare-partnerség alatt eddig 500 000 utas repült a két dubaji székhelyű légitársaság közös hálózatán, kihasználva az összehangolt csatlakozások és a poggyásztovábbítás előnyeit. A közös üzemeltetésű járatokon Katmandu, Kijev, a Maldív-szigetek és Zanzibár voltak a legnépszerűbb úticélok.

A következő hónapokban, amint az országok megnyitják határaikat az utazók előtt, várhatóan további desztinációkat jelentenek be. Mindkét légitársaság tovább bővíti járatkínálatát, és további 16 országot tesznek elérhetővé a nemzetközi turizmus számára, karanténmentes beutazással.

Az Emirates és a Flydubai számára elsődleges fontosságú az utasok, valamint a földi és légi dolgozók egészsége és biztonsága, így a személyzet és a pilóták nagy részét mindkét légitársaságnál már teljes körűen beoltották.

Forrás: airportal.hu

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.