Untitled-1

Az Eva Air újraindította Bécs-Bangkok járatát

2022. július 7.

A koronavírus-járvány miatti több, mint két év kihagyás után az Eva Air Bécs-Bangkok-Tajpej járatát újraindította, köszönhetően az utazási korlátozások feloldásának Thaiföldön. A tajvani légitársaság továbbá ősszel Milánóba és Münchenbe is repülni fog.

Bangkokon keresztül indítja újra tajpeji járatait az Eva Air Boeing 787 Dreamliner gépeivel. Júliusban hetente kettő, augusztustól kezdődően pedig hetente három alkalommal fog közlekedni a légitársaság Ausztria fővárosából Tajpejbe.

Az Eva Air tervei szerint 2022 őszére a járványt megelőző menetrendre fognak visszaállni, azaz hétfőn, csütörtökön és szombaton közvetlenül, kedden, szerdán, pénteken és vasárnap pedig bangkoki átszállással lehet majd eljutni Tajpejbe Bécsből.

Az Eva Air újraindította Bécs-Bangkok járatát

A légitársaság a világjárvány alatt is fenntartott néhány járatot Tajpej és Bécs között, azonban azok kizárólag áruszállítást teljesítettek.

Az európai utazók körében mindig is népszerű Thaiföld július elejétől a járvány miatti korlátozások nagyrészét, valamint a kötelező karantént eltörölte a beoltott utasok számára, míg a nem oltottaknak is elég lesz csak egy PCR-teszt vagy a kijelölt helyeken elkészített gyorsteszt.

Az Eva Air a napokban jelentette be, hogy október végétől Milánóba heti 2, november elejétől Münchenbe pedig heti 4 új járatot nyit Tajpejből.

Forrás: airportal.hu

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.