Untitled-1

Az Eva Air újraindította Bécs-Bangkok járatát

2022. július 7.

A koronavírus-járvány miatti több, mint két év kihagyás után az Eva Air Bécs-Bangkok-Tajpej járatát újraindította, köszönhetően az utazási korlátozások feloldásának Thaiföldön. A tajvani légitársaság továbbá ősszel Milánóba és Münchenbe is repülni fog.

Bangkokon keresztül indítja újra tajpeji járatait az Eva Air Boeing 787 Dreamliner gépeivel. Júliusban hetente kettő, augusztustól kezdődően pedig hetente három alkalommal fog közlekedni a légitársaság Ausztria fővárosából Tajpejbe.

Az Eva Air tervei szerint 2022 őszére a járványt megelőző menetrendre fognak visszaállni, azaz hétfőn, csütörtökön és szombaton közvetlenül, kedden, szerdán, pénteken és vasárnap pedig bangkoki átszállással lehet majd eljutni Tajpejbe Bécsből.

Az Eva Air újraindította Bécs-Bangkok járatát

A légitársaság a világjárvány alatt is fenntartott néhány járatot Tajpej és Bécs között, azonban azok kizárólag áruszállítást teljesítettek.

Az európai utazók körében mindig is népszerű Thaiföld július elejétől a járvány miatti korlátozások nagyrészét, valamint a kötelező karantént eltörölte a beoltott utasok számára, míg a nem oltottaknak is elég lesz csak egy PCR-teszt vagy a kijelölt helyeken elkészített gyorsteszt.

Az Eva Air a napokban jelentette be, hogy október végétől Milánóba heti 2, november elejétől Münchenbe pedig heti 4 új járatot nyit Tajpejből.

Forrás: airportal.hu

További híreink

Új Wizz Air járat Budapest és Gran Canaria között a téli menetrendben

Hírek <p>A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.</p>

A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.

A Budapest Airport segítőpontokat alakított ki a járatkésések miatt repülőtéren várakozó utasoknak

Hírek <p>Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.</p>

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.

Párizs Charles de Gaulle-ra indít közvetlen járatot az EasyJet

Hírek <p>Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.</p>

Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.