Untitled-1

Az Eva Air újraindította Bécs-Bangkok járatát

2022. július 7.

A koronavírus-járvány miatti több, mint két év kihagyás után az Eva Air Bécs-Bangkok-Tajpej járatát újraindította, köszönhetően az utazási korlátozások feloldásának Thaiföldön. A tajvani légitársaság továbbá ősszel Milánóba és Münchenbe is repülni fog.

Bangkokon keresztül indítja újra tajpeji járatait az Eva Air Boeing 787 Dreamliner gépeivel. Júliusban hetente kettő, augusztustól kezdődően pedig hetente három alkalommal fog közlekedni a légitársaság Ausztria fővárosából Tajpejbe.

Az Eva Air tervei szerint 2022 őszére a járványt megelőző menetrendre fognak visszaállni, azaz hétfőn, csütörtökön és szombaton közvetlenül, kedden, szerdán, pénteken és vasárnap pedig bangkoki átszállással lehet majd eljutni Tajpejbe Bécsből.

Az Eva Air újraindította Bécs-Bangkok járatát

A légitársaság a világjárvány alatt is fenntartott néhány járatot Tajpej és Bécs között, azonban azok kizárólag áruszállítást teljesítettek.

Az európai utazók körében mindig is népszerű Thaiföld július elejétől a járvány miatti korlátozások nagyrészét, valamint a kötelező karantént eltörölte a beoltott utasok számára, míg a nem oltottaknak is elég lesz csak egy PCR-teszt vagy a kijelölt helyeken elkészített gyorsteszt.

Az Eva Air a napokban jelentette be, hogy október végétől Milánóba heti 2, november elejétől Münchenbe pedig heti 4 új járatot nyit Tajpejből.

Forrás: airportal.hu

További híreink

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!

Fedezze fel Szöult és Délkelet-Ázsiát a Korean Air légitársasággal

Hírek <p><span>A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!</span></p>

A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!