EVA Air

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok EVA Air

EVA Air népszerű úticéljai

Budapest - Bangkok
209 800 Ft-tól
átszállással
Budapest - Koh Samui
253 000 Ft-tól
átszállással
Budapest - Phuket
243 100 Ft-tól
átszállással
Budapest - Krabi
250 100 Ft-tól
átszállással
Budapest - Szukhotaj
318 400 Ft-tól
átszállással
Budapest - Chiang Mai
244 600 Ft-tól
átszállással
Budapest - Sziemreap
1 230 000 Ft-tól
átszállással
Budapest - Yangon
789 400 Ft-tól
átszállással

Utasaink értékelése a EVA Air légitársaságról

Összesített eredmény

4.9

4 értékelés alapján
Légiutaskisérők

5

Fedélzeti ellátás

4,8

Menetrend

4,8

Ár/érték arány

4,8

Bemutatkozás

EVA Air – Tajvan prémium légitársasága

Az EVA Air Tajvan magánkézben lévő légitársasága, melyet a világ egyik legnagyobb tengeri szállítmányozó cége, az Evergreen Group alapított 1989-ben. A légitáraság 62 célállomásra üzemeltet járatokat, az úticélok között ázsiai, észak-amerikai, ausztrál és európai városok szerepelnek.

A légitársaság központja Tajpejben van, fő repülőtere a tajvani Taouyuan repülőtér, mely Tajvan északi részén található. Az EVA Air híres prémium szolgáltatásairól és biztonságáról – az EVAAIR a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága.

A légitársaság 78 repülőgépből álló flottát üzemeltet, meghatározó típus a Boeing 777 és az Airbus 330.

EVA Air – Tajvan prémium légitársasága

EVA AIR: A délkelet-ázsiai nyaralások kedvelt utaztatója

Az EVA Air egyik legfontosabb útvonala a Bécs – Bangkok – Tajpej járat, mely a magyar utazók számára ideális. A járatok hetente négyszer közlekednek (kedd, szerda, péntek és szombat) és mindkét irányban leszállnak Thaiföld fővárosában Bangkokban. Így sok magyar utazó használja a légitársaság járatát, hogy kényelmesen és elfogadható áron eljusson Thaiföldre, ami hosszú ideje az ázsiai utazások egyik legkedveltebb célpontja.

Az EVA Air 5 csillagos légitársaság járataival nagyon jó átszállási lehetőségek kínálkoznak Thaiföld kedvelt nyaralóhelyeire és Délkelet-Ázsia izgalmas városaiba, úgy mint Koh Samui, Phuket, Krabi, Koh Chang, Sukhothai, Chiang Mai, Phom Penh, Hanoi és Ho Si Minh város.

2018. március 10-től heti 3 alkalommal (hétfőn, csütörtökön és szombaton) közvetlen járat indult BÉCSBŐL TAIPEI-be a már megszokott heti 4 BÉCS-BANGKOK-TAIPEI járat mellett. Ezzel heti 7-re emelkedett a Bécsből üzemelő járatok száma, mellyel további kedvelt célállomások: Indonézia, Vietnam, a Fülöp-szigetek, Ausztrália és Japán vált egyszerűbben elérhetővé.

Az új nonstop Tajpej-Bécs járatok szerdai, pénteki és vasárnapi napokon közlekednek, 23:30-kor indulnak a Taoyuan Nemzetközi repülőteréről és másnap 06:35-kor érkeznek a Bécsi Nemzetközi Repülőtérre. A Bécs-Tajpeji járatok hétfőn, csütörtökön és szombaton 12:25-kor indulnak és másnap reggel 07:15-kor érkeznek Tajpejbe. A kényelmes, nonstop járatok több időt biztosítanak az üzleti találkozókra, városnézésekre vagy más európai úti célok felfedezésére.

5 csillagos minőség és kiemelt biztonság

Fedélzeti szolgáltatások

A Bécs - Bangkok – Tajpej járat Boeing 777-es gépekkel üzemel. A járaton 3 fedélzeti osztály található: Economy, Premium Economy és Roval Laurel class.

A klasszikus Economy osztály kényelmes üléseket és az üléstámlába épített LCD képernyőt kínál utasainak. Az utasülések mindegyike 110V-os konnektorral és USB csatlakozással van ellátva. Minden utasnak saját hozzáférése van az interaktív "Star Gallery", audio-video szórakoztató programokhoz, ahol több mint 50 film, 1000 zeneszám és 10 videójáték közül válogathatnak.

A Premium Economy osztály gyakorlatilag egy emelt színtű Economy osztályt jelent – a hozzá kapcsolódó emelt szintű szolgáltatásokkal kiegészítve. Még kényelmesebb ülések, tágasabb lábhelyek és természetesen a fent említett Star Gallery szórakoztató rendszer szolgáltatásai várja az utasokat.

A Royal Laurel luxus kabinja a tökéletes kényelmet biztosítja. A tágas, formatervezett ülések 65 cm szélesek, 180 fokban dönthetőek és kinyitva 2 méter hosszúak. Minden üléshez tartozik egy-egy saját kabátfogas, cipőtartó és praktikus tárolók a személyes dolgoknak, valamint a felszolgált ételeknek és italoknak.

EVA AIR: A délkelet-ázsiai nyaralások kedvelt utaztatója

5 csillagos minőség és kiemelt biztonság

Az ellátás mindhárom osztály esetén igazodik a kiemelkedő fedélzeti szolgáltatásokhoz: forrón tálalt, ízletes ázsiai és európai menük közül választhatnak az utasok. A tajvani magánlégitársaság a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet biztosítja utasainak – nem véletlenül kapja meg évről évre az 5 csillagos minősítést és a világ 10 legbiztonságosabb légitársasága egyikének kijáró címet.

 

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 48 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

    iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Feliratkozom