{* *} {* *} Untitled-1

Utasaink értékelése

4.9
EVA Air
Személyzet
5
Fedélzeti szolgáltatás
4.8
Jegyárak
4.8
Menetrend
4.8
Én is értékelek

Bemutatkozása

EVA AIR – Tajvan prémium légitársasága

Az EVA AIR egy tajvani magántulajdonban lévő légitársaság, amelyet az Evergreen Group alapított 1989-ben. Az Evergreen Group a világ egyik legnagyobb óceánjáró fuvarozója. Az EVA AIR különböző járatokat indít 68 különböző célállomásra, beleértve ázsiai, észak-amerikai, ausztráliai és európai városokat is.

A 68 célállomás közül pedig kiemelkedően népszerű a légitársaság Bécs-Taipei-Bécs, illetve a Bécs-Bangkok-Bécs útvonalon közlekedő közvetlen járata.

2013. június 18-án csatlakozott az EVA Air a Star Alliance-hez, amelynek révén az utasok hozzáférést nyerhetnek a légitársaság kiterjedt, több mint 1300 célállomásból álló hálózatához, amely több mint 190 országot foglal magában. Az EVA AIR így zökkenőmentes globális szolgáltatásokkal szolgálhatja ki az utazókat. A légitársaság földrajzi elhelyezkedése, a tajpeji csomópont, jelentős előnyöket kínál Ázsián belül, hiszen központi elhelyezkedése révén könnyen elérhetővé teszi a különböző régiókat és városokat a térségben..

A légitársaság központja Tajpej városában található, míg fő repülőtere a Tajvan északi részén elhelyezkedő Tajvan Taoyuan repülőtér. Ez a földrajzi elhelyezkedés jelentős előnyöket kínál az ügyfeleknek Ázsiában.

Az EVA AIR híres a prémium szolgáltatásairól és kiváló biztonságáról - a légitársaság a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága. A SKYTRAX 5 csillagos légitársasági minősítést minden évben elnyeri 2016 óta. A "Travel + Leisure" olvasói a világ legjobb "Top 10 nemzetközi légitársasága" közé választották az EVA-t, míg a TripAdvisor éves "Travelers' Choice Awards for Airlines" díjkiosztóján többször is első helyezést ért el. Az AirlineRatings pedig folyamatosan a világ 20 legjobb légitársasága közé sorolja az EVA AIR-t. Ezek az elismerések bizonyítják, hogy az EVA AIR kiemelkedő minőséget és kiválóságot képvisel a légi utazás területén.

Az EVA AIR-nak 84 repülőgépből álló flottája van, melynek fő típusai a Boeing 787-9 Dreamliner és a Boeing 787-10 Dreamliner. Emellett az utasoknak lehetőségük van az EVA AIR egyik Hello Kitty tematikájú repülőgépén is utazni, amely egy különleges és élménydús utazást ígér.

2019. május 9-től az EVA AIR a Tajpej-Bécs-Tajpej és Tajpej-Bangkok-Bécs-Bangkok-Tajpej útvonalakon használt Boeing 777-300-as repülőgépeket a modernebb Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépekre cseréli, kétosztályos konfigurációban.

EVA AIR: A délkelet-ázsiai nyaralások kedvelt utaztatója

Az EVA AIR egyik legfontosabb útvonala a Bécs - Bangkok - Tajpei járat, ami kifejezetten ideális a magyar utazók számára. A járatok hetente négyszer (kedden, szerdán, pénteken és szombaton) közlekednek, mindkét irányban megállva Thaiföld fővárosában, Bangkokban. Ez a gyakori járatbiztosítás lehetővé teszi, hogy számos magyar utazó kényelmesen és kedvező áron jusson el Thaiföldre, ami hosszú ideje az Ázsiába utazók egyik legkedveltebb úti célja.

Az EVA AIR 5 csillagos légitársaság járataival nagyon jó átszállási lehetőségek kínálkoznak Thaiföld kedvelt nyaralóhelyeire és Délkelet-Ázsia izgalmas városaiba, úgy mint Koh Samui, Phuket, Krabi, Koh Chang, Sukhothai, Chiang Mai, Phom Penh, Hanoi és Ho Si Minh város.

2018. március 10-től heti 3 alkalommal (hétfőn, csütörtökön és szombaton) közvetlen járat indult Bécsből Tajpeibe a már megszokott heti 4 Bécs-Bangkok-Tajpei járat mellett. Ezzel heti 7-re emelkedett a Bécsből üzemelő járatok száma, mellyel további kedvelt célállomások: Indonézia, Vietnam, a Fülöp-szigetek, Ausztrália és Japán vált egyszerűbben elérhetővé.

A Bécs-Bangkok non-stop járatok kedden, szerdán, pénteken és vasárnap közlekednek. Az indulás időpontja a bécsi repülőtérről 17:45, és a Bangkokba érkezés időpontja másnap 09:25. A bangkoki járatok szintén kedden, szerdán, pénteken és vasárnap közlekednek, az indulás időpontja 02:20, és az érkezés időpontja másnap 08:35 az osztrák fővárosban. Mindkét irányban az utasok kényelmes és jól megtervezett járatokkal juthatnak el Bécsből Bangkokba és vissza..

A Tajpej-Bangkok-Bécs járatok hétfőnként, keddenként, csütörtökönként és szombatonként közlekednek. Az indulás időpontja 22:30, és másnap 08:35-kor érkeznek a bécsi nemzetközi repülőtérre. A Bécs-Bangkok-Tajpej járatok pedig kedden, szerdán, pénteken és vasárnap 17:45-kor indulnak, és másnap 16:05-kor érkeznek Tajpejbe.

2022. november 01-től az EVA AIR teljesen új járatot indított Münchenből Tajpejbe, heti 4 alkalommal. A járatokat Boeing 777-300ER típusú repülőgépek teljesítik, háromosztályos konfigurációban - Business Royal Laurel, Premium Economy és Economy. A Premium Economy kényelmes osztály fokozatosan bevezetésre került a B787-es repülőgépeken is.

Fedélzeti szolgáltatások

A Bécs - Bangkok – Tajpej járat Boeing 787-es gépekkel üzemel. A járaton 2 fedélzeti osztály található: Economy és Royal Laurel class.

A klasszikus Economy osztály: a jól ismert német autós üléseket is gyártó RECARO, a legújabb dizájn szerint tervezett ergonomikus bőr üléseket építette be és az ülések közötti távolságot is megnövelték. A fedélzeti szórakoztató rendszert érintő-képernyővel érheti el minden turista utas.

A Royal Laurel luxus kabinja: A B787-9-es és 787-10-es Business osztályán az ülések 58,4 cm szélesek, 180 fokban dönthetők és 193 cm-es ággyá alakítható síkfelülettel rendelkeznek, így biztosítva a kényelmes alvás élményét. A személyes tárgyak elhelyezéséhez rekeszek lettek beépítve. Az utasok extra nagyméretű HD érintőképernyős monitorokon élvezhetik a fedélzeti szórakoztatórendszer szolgáltatásait. Az itt utazóknak, amennyiben dolgozni támad kedvük egy extra méretű kihajtható asztal áll rendelkezésükre.

A fedélzeten vezeték nélküli internet áll rendelkezésre az EVA Air járatain. A 787-es, 777-300ER és A330-300-as repülőgépeken minden kabinosztályon elérhető a fedélzeti Wi-Fi. A Wi-Fi-t a Panasonic Avionics szállító által adatcsomagonként értékesítik a fedélzeten.

Az Up, Standard, Basic, Premium Economy Class, valamint a Business Class utasai és az Economy Class utasai, akik Up kártyát vásárolnak, az EVA Air által üzemeltetett hosszú távú útvonalakon ingyenesen élvezhetik a fedélzeti Wi-Fi szolgáltatást.

5 csillagos minőség és kiemelt biztonság

AAz EVA AIR mindkét osztályon kiváló fedélzeti kiszolgálással büszkélkedhet az étkeztetés terén, hiszen finom ázsiai és európai menük közül választhatnak az utasok, melyek forrón tálalva kerülnek felkínálásra.

Az Airline Ratings 2023-as értékelése alapján az EVA AIR a világ legbiztonságosabb légitársaságai között a kilencedik helyen szerepel. Az elemzések széles körűen felmérték a biztonsági intézkedéseket, az innovációt, a pilótaképzést, valamint a COVID protokollokat.

Az EVA AIR már a tizedik egymást követő évben szerepel a globális minősítő weboldal "a világ legbiztonságosabb légitársaságai" listáján, amivel megerősíti elkötelezettségét és elismertségét a légi közlekedés legmagasabb szintű biztonsági szabványainak betartásában.

Elismerések

Az EVA AIR 5 csillagos Skytrax minősítése garanciát jelent a minőségi szolgáltatásokra és magas színvonalra, amelyet már 8 egymást követő évben elnyert. Ezen kitüntetést mindössze 10 légitársaság kapta meg a világon, és az EVA az egyetlen tajvani légitársaság, amely büszkélkedhet ezzel a rangos minősítéssel.

Miközben az EVA Air újra a Covid előtti járatsűrűségre állítja vissza járatait, továbbra is határozottan hangsúlyt fektet a szolgáltatások minőségére és a biztonságra. Az AirlineRatings 2023-as értékelésében az EVA AIR a világ 25 legjobb légitársasága közé került, elérve a 8. helyet ezen a ranglistán.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 48 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Kapcsolódó akciók/hírek

Ötcsillagos repülési élmény Ázsiába: EVA Air kényelmesen Bécsből

hír Ötcsillagos repülési élmény Ázsiába: EVA Air kényelmesen Bécsből

Az Eva Air újraindította Bécs-Bangkok járatát

hír Az Eva Air újraindította Bécs-Bangkok járatát

Kiderült melyik az év legjobb légitársasága

hír Kiderült melyik az év legjobb légitársasága

Utasaink véleményei

2017 januárban utaztam haza az EVA air jarataval Bangkokból ! Rendkívűl biztonságos társaságnak tartom,ezért utazom mar 20 éve velük!
Kellemes utazásaim voltak mindeddig! Utoljára az Elit Class osztályon utaztam,ami számomra kényelmesebb volt jóval a túrista osztálynál ,és ár - értek arányban teljesen megfelelő volt! Kiszolgálás,,kényelem,,tájékoztatas,ételek minősége,mennyisége teljesen rendben volt!
Mindig pontosan indul,és érkezik a járat! Kellemes utazásban van részünk minden évben az EVA Air légitársasággal!
szmarcsy13 - 2017-12-27
Nagyon kellemes utunk volt az Eva Air-rel, kényelmes volt utazni, nagyon jó volt a fedélzeti ellátás. Máskor is választanánk ezt a légitársaságot.
ancsa0005 - 2017-09-03
Nagyon kedves és segítőkész volt a személyzet, kellemes volt az utazás. A felszolgált ételek finomak voltak. Máskor is utaznék velük.
ancsa0005 - 2016-12-07