Untitled-1

Bemutatkozás

EVA AIR – Tajvan prémium légitársasága

Az EVA AIR Tajvan magánkézben lévő légitársasága, melyet a világ egyik legnagyobb tengeri szállítmányozó cége, az Evergreen Group alapított 1989-ben. A légitáraság 68 célállomásra üzemeltet járatokat, az úticélok között ázsiai, észak-amerikai, ausztrál és európai városok szerepelnek.

A 68 célállomás közül pedig kiemelkedően népszerű a légitársaság Bécs-Taipei-Bécs, illetve a Bécs-Bangkok-Bécs útvonalon közlekedő közvetlen járata.

A légitársaság központja Tajpejben van, fő repülőtere a tajvani Taouyuan repülőtér, mely Tajvan északi részén található. Az EVA AIR híres prémium szolgáltatásairól és biztonságáról – az EVA AIR a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága. Nem véletlen, hogy a 2019-es Skytrax World Airline Awards díjátadó ünnepségen elnyerte a világ 6. legjobb légitársasága címet. Illetve immár négy egymást követő évben Skytrax 5-Star légitársaságként lett minősítve.

A légitársaság 84 repülőgépből álló flottát üzemeltet, meghatározó típus a Boeing 787-9 Dreamliner és a Boeing 787-10 Dreamliner. De a szerencsések felülhetnek a légitársaság valamely Hello Kitty mintájúra festett gépére is! 

Az EVA AIR légitársaság 2019. május 9-től a Taipei Bécs Taipei és a Taipei Bangkok Bécs Bangkok Taipei útvonalon eddig használt Boeing 777-300 típusú repülőgépeket, a korszerűbb Boeing 787-9-es típusú Dreamliner repülőgépekre cserélte.

EVA AIR: A délkelet-ázsiai nyaralások kedvelt utaztatója

Az EVA AIR egyik legfontosabb útvonala a Bécs – Bangkok – Tajpej járat, mely a magyar utazók számára ideális. A járatok hetente négyszer közlekednek (kedd, szerda, péntek és szombat) és mindkét irányban leszállnak Thaiföld fővárosában Bangkokban. Így sok magyar utazó használja a légitársaság járatát, hogy kényelmesen és elfogadható áron eljusson Thaiföldre, ami hosszú ideje az ázsiai utazások egyik legkedveltebb célpontja.

Az EVA AIR 5 csillagos légitársaság járataival nagyon jó átszállási lehetőségek kínálkoznak Thaiföld kedvelt nyaralóhelyeire és Délkelet-Ázsia izgalmas városaiba, úgy mint Koh Samui, Phuket, Krabi, Koh Chang, Sukhothai, Chiang Mai, Phom Penh, Hanoi és Ho Si Minh város.

EVA AIR útvonal hálózat

2018. március 10-től heti 3 alkalommal (hétfőn, csütörtökön és szombaton) közvetlen járat indult BÉCSBŐL TAIPEI-be a már megszokott heti 4 BÉCS-BANGKOK-TAIPEI járat mellett. Ezzel heti 7-re emelkedett a Bécsből üzemelő járatok száma, mellyel további kedvelt célállomások: Indonézia, Vietnam, a Fülöp-szigetek, Ausztrália és Japán vált egyszerűbben elérhetővé.

A nonstop Tajpej-Bécs járatok szerdai, pénteki és vasárnapi napokon közlekednek, 23:45-kor indulnak a Taoyuan Nemzetközi repülőteréről és másnap 06:45-kor érkeznek a Bécsi Nemzetközi Repülőtérre. A Bécs-Tajpeji járatok hétfőn, csütörtökön és szombaton 12:30-kor indulnak és másnap reggel 06:45-kor érkeznek Tajpejbe. A kényelmes, nonstop járatok több időt biztosítanak az üzleti találkozókra, városnézésekre vagy más európai úti célok felfedezésére.

A nonstop Bécs-Bangkok járatok kedden, szerdán, pénteken és vasárnapi napokon közlekednek, 18:25-kor indulnak a gépek a bécsi reptérről és másnap 10:00-kor landolnak Bangkokban, míg Bangkokból hasonlóan a bécsi indulásokhoz, kedden, szerdán, pénteken és vasárnapi napokon közlekednek a járatok. A járatok 02:20-kor indulnak és másnap 08:35-kor érkeznek meg az osztrák fővárosba!

A Tajpej-Bangkok-Bécs járatok hétfőn, kedden, csütörtökön és szombati napokon közlekednek, 22:30-kor indulnak a járatok és másnap 08:35-kor érkeznek a Bécsi Nemzetközi Repülőtérre. A Bécs-Bangkok-Tajpej járatok kedden, szerdán, pénteken és vasárnap 18:25-kor indulnak és másnap 16:30-kor érkeznek meg Tajpejbe. 

5 csillagos minőség és kiemelt biztonság

Fedélzeti szolgáltatások

A Bécs - Bangkok – Tajpej járat Boeing 787-es gépekkel üzemel. A járaton 2 fedélzeti osztály található: Economy és Royal Laurel class.

A klasszikus Economy osztály: a jól ismert német autós üléseket is gyártó RECARO, a legújabb dizájn szerint tervezett ergonomikus bőr üléseket építette be és az ülések közötti távolságot is megnövelték. A fedélzeti szórakoztató rendszert érintő-képernyővel érheti el minden turista utas.

A Royal Laurel luxus kabinja: A B787-9-es és 787-10-es Business osztályán az ülések 58,4 cm szélesek, 180 fokban dönthetők és 193 cm-es ággyá alakítható síkfelülettel rendelkeznek, így biztosítva a kényelmes alvás élményét. A személyes tárgyak elhelyezéséhez rekeszek lettek beépítve. Az utasok extra nagyméretű HD érintőképernyős monitorokon élvezhetik a fedélzeti szórakoztatórendszer szolgáltatásait. Az itt utazóknak, amennyiben dolgozni támad kedvük egy extra méretű kihajtható asztal áll rendelkezésükre.

EVA AIR nyereményjáték

5 csillagos minőség és kiemelt biztonság

Az ellátás mindkét osztály esetén igazodik a kiemelkedő fedélzeti szolgáltatásokhoz: forrón tálalt, ízletes ázsiai és európai menük közül választhatnak az utasok.

Az Airline Ratings nyilvánosságra hozta a 2019-es rangsorát a világ legbiztonságosabb légitársaságairól. Az EVA AIR ismét bekerült a világ legbiztonságosabb légitársaságai közé-immár hat egymást követő évben.

Elismerések

Az EVA AIR 5 csillagos Skytrax értékelése garancia a minőségi szolgáltatásokra és a magas színvonalra. Tajvan nemzeti légitársasága, az EVA AIR, a 2019-es Skytrax World Airline Awards díjátadó ünnepségen elnyerte a világ 6. legjobb légitársasága címet. A légitársaság immár négy egymást követő évben Skytrax 5-Star légitársaságként lett minősítve. Az EVA Air első helyen szerepel a „Világ legjobb turista osztály fedélzeti ellátmánya” és „A világ legtisztább fedélzeti kabinja” kategóriában.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 48 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Kapcsolódó akciók/hírek

Az Eva Air újraindította Bécs-Bangkok járatát

hír Az Eva Air újraindította Bécs-Bangkok járatát

Kiderült melyik az év legjobb légitársasága

hír Kiderült melyik az év legjobb légitársasága

hír

Utasaink véleményei

2017 januárban utaztam haza az EVA air jarataval Bangkokból ! Rendkívűl biztonságos társaságnak tartom,ezért utazom mar 20 éve velük!
Kellemes utazásaim voltak mindeddig! Utoljára az Elit Class osztályon utaztam,ami számomra kényelmesebb volt jóval a túrista osztálynál ,és ár - értek arányban teljesen megfelelő volt! Kiszolgálás,,kényelem,,tájékoztatas,ételek minősége,mennyisége teljesen rendben volt!
Mindig pontosan indul,és érkezik a járat! Kellemes utazásban van részünk minden évben az EVA Air légitársasággal!
szmarcsy13 - 2017-12-27
Nagyon kellemes utunk volt az Eva Air-rel, kényelmes volt utazni, nagyon jó volt a fedélzeti ellátás. Máskor is választanánk ezt a légitársaságot.
ancsa0005 - 2017-09-03
Nagyon kedves és segítőkész volt a személyzet, kellemes volt az utazás. A felszolgált ételek finomak voltak. Máskor is utaznék velük.
ancsa0005 - 2016-12-07