EVA Air

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok EVA Air

EVA Air népszerű úticéljai

Bécs - Bangkok
170 100 Ft-tól
közvetlen járattal
Bécs - Tajpej
239 000 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Bangkok
207 800 Ft-tól
átszállással
Budapest - Koh Samui
255 334 Ft-tól
átszállással
Budapest - Phuket
254 300 Ft-tól
átszállással
Budapest - Krabi
267 600 Ft-tól
átszállással
Budapest - Tajpej
575 000 Ft-tól
átszállással
Budapest - Szukhotaj
692 100 Ft-tól
átszállással
Budapest - Chiang Mai
232 000 Ft-tól
átszállással
Budapest - Sziemreap
744 600 Ft-tól
átszállással
Budapest - Vientiane
319 700 Ft-tól
átszállással
Budapest - Yangon
305 500 Ft-tól
átszállással
Budapest - Da Nang
1 022 300 Ft-tól
átszállással
Budapest - Phnompen
722 000 Ft-tól
átszállással
Budapest - Hanoi
334 100 Ft-tól
átszállással
Budapest - Pakse
877 000 Ft-tól
átszállással
Budapest - Okinava
815 100 Ft-tól
átszállással
Budapest - Hakodate
892 300 Ft-tól
átszállással
Budapest - Makung
792 600 Ft-tól
átszállással

Utasaink értékelése a EVA Air légitársaságról

Összesített eredmény

4.9

4 értékelés alapján
Légiutaskisérők

5

Fedélzeti ellátás

4,8

Menetrend

4,8

Ár/érték arány

4,8

Bemutatkozás

EVA AIR – Tajvan prémium légitársasága

Az EVA AIR Tajvan magánkézben lévő légitársasága, melyet a világ egyik legnagyobb tengeri szállítmányozó cége, az Evergreen Group alapított 1989-ben. A légitáraság 68 célállomásra üzemeltet járatokat, az úticélok között ázsiai, észak-amerikai, ausztrál és európai városok szerepelnek.

A légitársaság központja Tajpejben van, fő repülőtere a tajvani Taouyuan repülőtér, mely Tajvan északi részén található. Az EVA AIR híres prémium szolgáltatásairól és biztonságáról – az EVA AIR a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága.

A légitársaság 84 repülőgépből álló flottát üzemeltet, meghatározó típus a Boeing 787-9 Dreamliner és a Boeing 787-10 Dreamliner.

Az EVA AIR légitársaság 2019. május 9-től a Taipei Bécs Taipei és a Taipei Bangkok Bécs Bangkok Taipei útvonalon eddig használt Boeing 777-300 típusú repülőgépeket, a korszerűbb Boeing 787-9-es típusú Dreamliner repülőgépekre cserélte.

EVA AIR: A délkelet-ázsiai nyaralások kedvelt utaztatója

Az EVA AIR egyik legfontosabb útvonala a Bécs – Bangkok – Tajpej járat, mely a magyar utazók számára ideális. A járatok hetente négyszer közlekednek (kedd, szerda, péntek és szombat) és mindkét irányban leszállnak Thaiföld fővárosában Bangkokban. Így sok magyar utazó használja a légitársaság járatát, hogy kényelmesen és elfogadható áron eljusson Thaiföldre, ami hosszú ideje az ázsiai utazások egyik legkedveltebb célpontja.

Az EVA AIR 5 csillagos légitársaság járataival nagyon jó átszállási lehetőségek kínálkoznak Thaiföld kedvelt nyaralóhelyeire és Délkelet-Ázsia izgalmas városaiba, úgy mint Koh Samui, Phuket, Krabi, Koh Chang, Sukhothai, Chiang Mai, Phom Penh, Hanoi és Ho Si Minh város.

EVA AIR útvonal hálózat

2018. március 10-től heti 3 alkalommal (hétfőn, csütörtökön és szombaton) közvetlen járat indult BÉCSBŐL TAIPEI-be a már megszokott heti 4 BÉCS-BANGKOK-TAIPEI járat mellett. Ezzel heti 7-re emelkedett a Bécsből üzemelő járatok száma, mellyel további kedvelt célállomások: Indonézia, Vietnam, a Fülöp-szigetek, Ausztrália és Japán vált egyszerűbben elérhetővé.

A nonstop Tajpej-Bécs járatok szerdai, pénteki és vasárnapi napokon közlekednek, 23:45-kor indulnak a Taoyuan Nemzetközi repülőteréről és másnap 06:45-kor érkeznek a Bécsi Nemzetközi Repülőtérre. A Bécs-Tajpeji járatok hétfőn, csütörtökön és szombaton 12:30-kor indulnak és másnap reggel 06:45-kor érkeznek Tajpejbe. A kényelmes, nonstop járatok több időt biztosítanak az üzleti találkozókra, városnézésekre vagy más európai úti célok felfedezésére.

A nonstop Bécs-Bangkok járatok kedden, szerdán, pénteken és vasárnapi napokon közlekednek, 18:25-kor indulnak a gépek a bécsi reptérről és másnap 10:00-kor landolnak Bangkokban, míg Bangkokból hasonlóan a bécsi indulásokhoz, kedden, szerdán, pénteken és vasárnapi napokon közlekednek a járatok. A járatok 02:20-kor indulnak és másnap 08:35-kor érkeznek meg az osztrák fővárosba!

A Tajpej-Bangkok-Bécs járatok hétfőn, kedden, csütörtökön és szombati napokon közlekednek, 22:30-kor indulnak a járatok és másnap 08:35-kor érkeznek a Bécsi Nemzetközi Repülőtérre. A Bécs-Bangkok-Tajpej járatok kedden, szerdán, pénteken és vasárnap 18:25-kor indulnak és másnap 16:30-kor érkeznek meg Tajpejbe. 

5 csillagos minőség és kiemelt biztonság

Fedélzeti szolgáltatások

A Bécs - Bangkok – Tajpej járat Boeing 787-es gépekkel üzemel. A járaton 2 fedélzeti osztály található: Economy és Royal Laurel class.

A klasszikus Economy osztály: a jól ismert német autós üléseket is gyártó RECARO, a legújabb dizájn szerint tervezett ergonomikus bőr üléseket építette be és az ülések közötti távolságot is megnövelték. A fedélzeti szórakoztató rendszert érintő-képernyővel érheti el minden turista utas.

A Royal Laurel luxus kabinja: A B787-9-es és 787-10-es Business osztályán az ülések 58,4 cm szélesek, 180 fokban dönthetők és 193 cm-es ággyá alakítható síkfelülettel rendelkeznek, így biztosítva a kényelmes alvás élményét. A személyes tárgyak elhelyezéséhez rekeszek lettek beépítve. Az utasok extra nagyméretű HD érintőképernyős monitorokon élvezhetik a fedélzeti szórakoztatórendszer szolgáltatásait. Az itt utazóknak, amennyiben dolgozni támad kedvük egy extra méretű kihajtható asztal áll rendelkezésükre.

EVA AIR: A délkelet-ázsiai nyaralások kedvelt utaztatója

5 csillagos minőség és kiemelt biztonság

Az ellátás mindkét osztály esetén igazodik a kiemelkedő fedélzeti szolgáltatásokhoz: forrón tálalt, ízletes ázsiai és európai menük közül választhatnak az utasok.

Az Airline Ratings nyilvánosságra hozta a 2019-es rangsorát a világ legbiztonságosabb légitársaságairól. Az EVA AIR ismét bekerült a világ legbiztonságosabb légitársaságai közé-immár hat egymást követő évben.

Elismerések

Az EVA AIR 5 csillagos Skytrax értékelése garancia a minőségi szolgáltatásokra és a magas színvonalra. Tajvan nemzeti légitársasága, az EVA AIR, a 2019-es Skytrax World Airline Awards díjátadó ünnepségen elnyerte a világ 6. legjobb légitársasága címet. A légitársaság immár négy egymást követő évben Skytrax 5-Star légitársaságként lett minősítve. Az EVA Air első helyen szerepel a „Világ legjobb turista osztály fedélzeti ellátmánya” és „A világ legtisztább fedélzeti kabinja” kategóriában.

 

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 48 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!
Advertisement

Kapcsolódó akciók

Izgalmas, távoli úti célok Bécsből az EVA Airrel
repülőjegy akció
akciós járatok bécsi indulással
repülőjegy akció
Foglaljon népszerű, távoli nagyvárosokba az EVA Air Bécsből induló járataira kedvezményes áron december 1-ig.

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

    iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Feliratkozom