EVA Air

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok EVA Air

EVA Air népszerű úticéljai

Budapest - Bangkok
205 200 Ft-tól
átszállással
Budapest - Koh Samui
266 800 Ft-tól
átszállással
Budapest - Phuket
251 900 Ft-tól
átszállással
Budapest - Krabi
252 700 Ft-tól
átszállással
Budapest - Tajpej
961 600 Ft-tól
átszállással
Budapest - Szukhotaj
312 400 Ft-tól
átszállással
Budapest - Chiang Mai
227 100 Ft-tól
átszállással
Budapest - Trat
1 124 150 Ft-tól
átszállással

Utasaink értékelése a EVA Air légitársaságról

Összesített eredmény

4.9

4 értékelés alapján
Légiutaskisérők

5

Fedélzeti ellátás

4,8

Menetrend

4,8

Ár/érték arány

4,8

Bemutatkozás

EVA Air – Tajvan prémium légitársasága

Az EVA Air Tajvan magánkézben lévő légitársasága, melyet a világ egyik legnagyobb tengeri szállítmányozó cége, az Evergreen Group alapított 1989-ben. A légitáraság 62 célállomásra üzemeltet járatokat, az úticélok között ázsiai, észak-amerikai, ausztrál és európai városok szerepelnek.

A légitársaság központja Tajpejben van, fő repülőtere a tajvani Taouyuan repülőtér, mely Tajvan északi részén található. Az EVA Air híres prémium szolgáltatásairól és biztonságáról – az EVAAIR a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága.

A légitársaság 78 repülőgépből álló flottát üzemeltet, meghatározó típus a Boeing 777 és az Airbus 330.

EVA Air – Tajvan prémium légitársasága

EVA AIR: A délkelet-ázsiai nyaralások kedvelt utaztatója

Az EVA Air egyik legfontosabb útvonala a Bécs – Bangkok – Tajpej járat, mely a magyar utazók számára ideális. A járatok hetente négyszer közlekednek (kedd, szerda, péntek és szombat) és mindkét irányban leszállnak Thaiföld fővárosában Bangkokban. Így sok magyar utazó használja a légitársaság járatát, hogy kényelmesen és elfogadható áron eljusson Thaiföldre, ami hosszú ideje az ázsiai utazások egyik legkedveltebb célpontja.

Az EVA Air 5 csillagos légitársaság járataival nagyon jó átszállási lehetőségek kínálkoznak Thaiföld kedvelt nyaralóhelyeire és Délkelet-Ázsia izgalmas városaiba, úgy mint Koh Samui, Phuket, Krabi, Koh Chang, Sukhothai, Chiang Mai, Phom Penh, Hanoi és Ho Si Minh város.

2018. március 10-től heti 3 alkalommal (hétfőn, csütörtökön és szombaton) közvetlen járat indult BÉCSBŐL TAIPEI-be a már megszokott heti 4 BÉCS-BANGKOK-TAIPEI járat mellett. Ezzel heti 7-re emelkedett a Bécsből üzemelő járatok száma, mellyel további kedvelt célállomások: Indonézia, Vietnam, a Fülöp-szigetek, Ausztrália és Japán vált egyszerűbben elérhetővé.

Az új nonstop Tajpej-Bécs járatok szerdai, pénteki és vasárnapi napokon közlekednek, 23:30-kor indulnak a Taoyuan Nemzetközi repülőteréről és másnap 06:35-kor érkeznek a Bécsi Nemzetközi Repülőtérre. A Bécs-Tajpeji járatok hétfőn, csütörtökön és szombaton 12:25-kor indulnak és másnap reggel 07:15-kor érkeznek Tajpejbe. A kényelmes, nonstop járatok több időt biztosítanak az üzleti találkozókra, városnézésekre vagy más európai úti célok felfedezésére.

5 csillagos minőség és kiemelt biztonság

Fedélzeti szolgáltatások

A Bécs - Bangkok – Tajpej járat Boeing 777-es gépekkel üzemel. A járaton 3 fedélzeti osztály található: Economy, Premium Economy és Roval Laurel class.

A klasszikus Economy osztály kényelmes üléseket és az üléstámlába épített LCD képernyőt kínál utasainak. Az utasülések mindegyike 110V-os konnektorral és USB csatlakozással van ellátva. Minden utasnak saját hozzáférése van az interaktív "Star Gallery", audio-video szórakoztató programokhoz, ahol több mint 50 film, 1000 zeneszám és 10 videójáték közül válogathatnak.

A Premium Economy osztály gyakorlatilag egy emelt színtű Economy osztályt jelent – a hozzá kapcsolódó emelt szintű szolgáltatásokkal kiegészítve. Még kényelmesebb ülések, tágasabb lábhelyek és természetesen a fent említett Star Gallery szórakoztató rendszer szolgáltatásai várja az utasokat.

A Royal Laurel luxus kabinja a tökéletes kényelmet biztosítja. A tágas, formatervezett ülések 65 cm szélesek, 180 fokban dönthetőek és kinyitva 2 méter hosszúak. Minden üléshez tartozik egy-egy saját kabátfogas, cipőtartó és praktikus tárolók a személyes dolgoknak, valamint a felszolgált ételeknek és italoknak.

EVA AIR: A délkelet-ázsiai nyaralások kedvelt utaztatója

5 csillagos minőség és kiemelt biztonság

Az ellátás mindhárom osztály esetén igazodik a kiemelkedő fedélzeti szolgáltatásokhoz: forrón tálalt, ízletes ázsiai és európai menük közül választhatnak az utasok. A tajvani magánlégitársaság a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet biztosítja utasainak – nem véletlenül kapja meg évről évre az 5 csillagos minősítést és a világ 10 legbiztonságosabb légitársasága egyikének kijáró címet.

 

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 48 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!
Advertisement

Kapcsolódó akciók

Távoli úti célok Bécsből az EVA Airrel
repülőjegy akció
akciós járatok bécsi indulással
repülőjegy akció
Utazzon Ázsia kedvelt nagyvárosaiba az EVA Air Bécsből induló járataival

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

    iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Feliratkozom