Untitled-1 hotel

Télen is lesz közvetlen járat Budapest és Toronto között

2018. április 19.

A nyári menetrend végeztével sem fog eltűnni a Toronto és Budapest között közlekedő közvetlen járat, derült ki a légitársaság tájékoztatásából. 

A téli menetrend idejére is megmarad a közvetlen járat Budapest és Toronto között. Az október 28-án érvénybe lépő téli menetrend adatai alapján az Air Canada heti három járatot fog indítani a Toronto - Budapest - Toronto útvonalon, egészen 2019. január 7-ig. A Budapestről induló Air Canada Rouge gépek hétfőn, csütörtökön és szombaton fognak Torontóba repülni. A járatokat továbbra is a Boeing 767-300ER típusú repülőgépek fogják teljeíteni.

A döntés nem meglepő, hisz a járat sikeressége és magas kihasználtsága már az elmúlt években is arra sarkallta az Air Canada döntéshozóit, hogy folyamatos járatsűrítéseket eszközöljenek. Ennek köszönhető többek között az is, hogy a nyári csúcsidőszakban - áprilistól október végéig - már napi rendszerességel indulnak gépek Budapestről Torontóba.

Télen is marad a Budapest - Toronto közvetlen járat

Az érvénybe lépő változtatásoknak köszönhetően a 2018/2019-es téli menetrendi időszakban a Budapest Airport három non-stop transzatlanti járattal fogja kiszolgálni utasait, hiszen az Air Canada mellett a LOT amerikai járatai is az utasok rendelkezésére állnak majd.

Az Air Canada döntése egy rekordot is hozott a Budapest Airport életében. A LOT, a Qatar Airways, az Emirates és az Air China után a kanadai légitársaságnak is lesz állandó szélestörzsű gépe a budapesti légikikötőben, amire az eddigi években nem volt példa.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Air Canada légitársaság: repült útvonalak, hasznos tudnivalók, poggyász és check-in információk, utasértékelések

>> Toronto, Kanada: legfőbb tudnivalók, nevezetességek, repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás

>> Közvetlen járatok indulnak Budapestről az USA-ba

További híreink

56 célállomásra kínál járatokat a nyári időszakban a Ryanair Budapestről

Hírek <p>A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.</p>

A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.

Bővíti kínálatát a Wizz Air: új járatok indulnak Isztambul és Antalya városaiba Budapestről és Debrecenből

Hírek <p>A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.</p>

A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.

Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

Hírek <p>Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!</p>

Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!