Télen is lesz közvetlen járat Budapest és Toronto között

2018. április 19.

A nyári menetrend végeztével sem fog eltűnni a Toronto és Budapest között közlekedő közvetlen járat, derült ki a légitársaság tájékoztatásából. 

A téli menetrend idejére is megmarad a közvetlen járat Budapest és Toronto között. Az október 28-án érvénybe lépő téli menetrend adatai alapján az Air Canada heti három járatot fog indítani a Toronto - Budapest - Toronto útvonalon, egészen 2019. január 7-ig. A Budapestről induló Air Canada Rouge gépek hétfőn, csütörtökön és szombaton fognak Torontóba repülni. A járatokat továbbra is a Boeing 767-300ER típusú repülőgépek fogják teljeíteni.

A döntés nem meglepő, hisz a járat sikeressége és magas kihasználtsága már az elmúlt években is arra sarkallta az Air Canada döntéshozóit, hogy folyamatos járatsűrítéseket eszközöljenek. Ennek köszönhető többek között az is, hogy a nyári csúcsidőszakban - áprilistól október végéig - már napi rendszerességel indulnak gépek Budapestről Torontóba.

Télen is marad a Budapest - Toronto közvetlen járat

Az érvénybe lépő változtatásoknak köszönhetően a 2018/2019-es téli menetrendi időszakban a Budapest Airport három non-stop transzatlanti járattal fogja kiszolgálni utasait, hiszen az Air Canada mellett a LOT amerikai járatai is az utasok rendelkezésére állnak majd.

Az Air Canada döntése egy rekordot is hozott a Budapest Airport életében. A LOT, a Qatar Airways, az Emirates és az Air China után a kanadai légitársaságnak is lesz állandó szélestörzsű gépe a budapesti légikikötőben, amire az eddigi években nem volt példa.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Air Canada légitársaság: repült útvonalak, hasznos tudnivalók, poggyász és check-in információk, utasértékelések

>> Toronto, Kanada: legfőbb tudnivalók, nevezetességek, repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás

>> Közvetlen járatok indulnak Budapestről az USA-ba

További híreink

Október 21-től újra indulnak az Emirates járatai – ezekre lesz érdemes figyelnie

Hírek <p><span>Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!</span></p>

Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.