Három új Wizz Air járat Budapestről

2019. szeptember 11.

A jövő nyári menetrendben, június elsejétől három új járatot indít a Wizz Air Budapestről. Ezek Brüsszel, Harkov és Lviv lesznek – jelentette be Stephen Jones, a légitársaság magyarországi igazgatója.

Jones továbbá azt is elmondta, hogy egy újabb, 14. repülőgép is került a budapesti bázisra, így nyílt lehetőség az három új úti cél bevezetésére. Brüsszel Zaventem repülőterére minden nap indulni fognak járatok, míg Harkovba hétfőn és pénteken, Lvivben pedig szerdán és szombaton fognak közlekedni a menetrendszerinti járatok.

További adalék, hogy a már útvonalhálózatban eddig is megtalálható, közvetlen brüsszeli Charleroi reptér továbbra is elérhető marad, az új útvonal ezen nem fog változtatni. A három új járatot a légitársaság Airbus A321 neó típusú gépei fogják teljesíteni.

Három új Wizz Air járat Budapestről

Emellett a jövő nyári menetrendben egyes városok esetében járatsűrítést is eszközölt a légitársaság. Edinburgh, Eindhoven, Szentpétervár és Tel Aviv is többször lesz elérhető egy héten az utazóközönség számára.

 

Úti cél

Járatsűrítés (heti)

 

 

Edinburgh

3-ról 5-re

Eindhoven

14-ről 16-ra

Szentpétervár

5-ről 7-re

Tel-Aviv

14-ről 17-re


Kapcsolódó tartalmak:

>> Ismerje meg közelebbről is a Wizz Air légitársaságot

>> Edinburgh és Odessza is elérhető Budapestről a Wizz Airrel

További híreink

Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu

Hírek <p>Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!</p>

Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!

3,86 millió utasa volt 2020-ban a budapesti repülőtérnek

Hírek <p>A koronavírus-járvány 2020 folyamán a légiközlekedés egészére rányomta a bélyegét; Európában 1,7 milliárd légiutas „tűnt el”, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éves forgalma pedig – szemben a 2019-ben fogadott 16,2 millió utassal – 3,86 millió fő volt.</p>

A koronavírus-járvány 2020 folyamán a légiközlekedés egészére rányomta a bélyegét; Európában 1,7 milliárd légiutas „tűnt el”, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éves forgalma pedig – szemben a 2019-ben fogadott 16,2 millió utassal – 3,86 millió fő volt.

Hosszú hétvégék 2021-ben

Hírek <p>Így alakulnak az új évben az ünnepi hosszú hétvégék!</p>

Így alakulnak az új évben az ünnepi hosszú hétvégék!