Itt van az új fapados járatok listája a téli menetrendben!

2019. október 28.

A hideg idővel sem kell, hogy alábbhagyjon utazási kedvünk – ebben nagy segítségünkre lehetnek a fapados légitársaságok legújabb járatnyitásai és járatsűrítései. A Budapest Airport összeszedte a legújabb járatokat!

A Ryanair már október 27-től indít új járatokat: heti négyszer Tel Avivba és heti kétszer Lappeenrantába, mely most először válik elérhetővé Budapestről. Utóbbi egy nagyon izgalmas úti cél a tél szerelmesei számára: rénszarvasfarm, sí-és jégkorcsolyapályák várják az oda látogatókat.

A mai naptól a lengyelországi Poznan is elérhetővé válik Budapestről, ide heti két alkalommal repülhetünk. Ha melegebb éghajlatra vágyunk, az ír légitársasággal ezt is megtehetjük: október 29-től két portugál városba, Portóba és Lisszabonba is indítanak járatokat. Szintén a téli menetrend életbelépését követően indul a már bejelentett bordeaux-i, göteborgi, luxemburgi, odesszai és toulouse-i légijárat.

Repülőjegyek Tel Avivba

A Wizz Air sem hagy minket új városok nélkül: október 30-tól heti két alkalommal Oroszország legrégebbi városába, Kazánba lehet majd elrepülni. November 2-től pedig
az ukrán kereskedelmi központba, Odesszába lehet heti kétszer eljutni.

November 8-tól továbbá Birminghambe indít járatot az angol Jet2.com légitársaság, decemberben pedig indul a Wizz Air edinburghi járata is. 2020 januárjában a Ryanair nyitja az új járatok sorát az ukrajnai Kharkivval.

A járatsűrítések pedig a következőek:

  • Austrian Airlines Bécs heti 17 heti 20
  • Eurowings Stuttgart heti 11 heti 18
  • Ryanair Edinburgh heti 3 heti 7
  • Ryanair Páfosz heti 2 heti 5
  • Ryanair Prága heti 6 heti 9
  • Wizz Air Dubai heti 3 heti 7
  • Wizz Air Tel Aviv heti 10 heti 14
  • Wizz Air Marosvásárhely heti 2 heti 7
A Ryanair budapesti bázisát leányvállalata, a Buzz veszi át

További híreink

Új tengerparti járatok a Ryanair kínálatában

Hírek <p><span>Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair, köztük nyolc új tengerparti útvonalon is.</span></p>

Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair, köztük nyolc új tengerparti útvonalon is.

Újra indul júniusban az Air Baltic járata Budapest és Riga között - a Ryanair is rácsatlakozik az úti célra

Hírek <p>Hetente két járattal tér vissza Budapestre az Air Baltic légitársaság, míg a Ryanair novembertől indítja el járatait ugyanezen az útvonalon.</p>

Hetente két járattal tér vissza Budapestre az Air Baltic légitársaság, míg a Ryanair novembertől indítja el járatait ugyanezen az útvonalon.

Kialakult az Air France nyári menetrendje

Hírek <p>Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra - tájékoztatott minket a légitársaság közleményében.</p>

Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra - tájékoztatott minket a légitársaság közleményében.