Itt van az új fapados járatok listája a téli menetrendben!

2019. október 28.

A hideg idővel sem kell, hogy alábbhagyjon utazási kedvünk – ebben nagy segítségünkre lehetnek a fapados légitársaságok legújabb járatnyitásai és járatsűrítései. A Budapest Airport összeszedte a legújabb járatokat!

A Ryanair már október 27-től indít új járatokat: heti négyszer Tel Avivba és heti kétszer Lappeenrantába, mely most először válik elérhetővé Budapestről. Utóbbi egy nagyon izgalmas úti cél a tél szerelmesei számára: rénszarvasfarm, sí-és jégkorcsolyapályák várják az oda látogatókat.

A mai naptól a lengyelországi Poznan is elérhetővé válik Budapestről, ide heti két alkalommal repülhetünk. Ha melegebb éghajlatra vágyunk, az ír légitársasággal ezt is megtehetjük: október 29-től két portugál városba, Portóba és Lisszabonba is indítanak járatokat. Szintén a téli menetrend életbelépését követően indul a már bejelentett bordeaux-i, göteborgi, luxemburgi, odesszai és toulouse-i légijárat.

Repülőjegyek Tel Avivba

A Wizz Air sem hagy minket új városok nélkül: október 30-tól heti két alkalommal Oroszország legrégebbi városába, Kazánba lehet majd elrepülni. November 2-től pedig
az ukrán kereskedelmi központba, Odesszába lehet heti kétszer eljutni.

November 8-tól továbbá Birminghambe indít járatot az angol Jet2.com légitársaság, decemberben pedig indul a Wizz Air edinburghi járata is. 2020 januárjában a Ryanair nyitja az új járatok sorát az ukrajnai Kharkivval.

A járatsűrítések pedig a következőek:

  • Austrian Airlines Bécs heti 17 heti 20
  • Eurowings Stuttgart heti 11 heti 18
  • Ryanair Edinburgh heti 3 heti 7
  • Ryanair Páfosz heti 2 heti 5
  • Ryanair Prága heti 6 heti 9
  • Wizz Air Dubai heti 3 heti 7
  • Wizz Air Tel Aviv heti 10 heti 14
  • Wizz Air Marosvásárhely heti 2 heti 7
A Ryanair budapesti bázisát leányvállalata, a Buzz veszi át

További híreink

Budapest Airport: elégedettek az utasok a fejlesztésekkel

Hírek <p>A Liszt Ferenc Repülőtér üzemeltetője értékelte az ASQ nemzetközi utaselégedettségi felmérés harmadik negyedéves eredményeit.</p>

A Liszt Ferenc Repülőtér üzemeltetője értékelte az ASQ nemzetközi utaselégedettségi felmérés harmadik negyedéves eredményeit.

Tavasztól fizetős a fedélzeti ellátás a Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines járatain

Hírek <p>A Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines fizetőssé teszi a fedélzeten kínált ételeket és italokat a rövid- és középtávú járatok turista osztályán.</p>

A Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines fizetőssé teszi a fedélzeten kínált ételeket és italokat a rövid- és középtávú járatok turista osztályán.

A Wizz Air ismét elindítja szurkolói járatait a foci EB-re

Hírek <p>A Wizz Air szurkolói különjáratot fog indítani a jövő évi foci EB-re Budapestről és Debrecenből!</p>

A Wizz Air szurkolói különjáratot fog indítani a jövő évi foci EB-re Budapestről és Debrecenből!