Untitled-1 hotel

A KLM újraindítja járatait Las Vegasba és Miamiba

2021. szeptember 30.

Novembertől újra lehetővé tette az USA kormánya a beutazást az oltott turisták számára, ezért a KLM a téli menetrendben megnöveli az amerikai járatainak a számát.

Eközben a holland kormány is visszavonta az Egyesült Államokból érkező, oltott turistákra vonatkozó karanténkötelezettséget, ami tovább erősíti a KLM pozícióját a térségben. 

A járvány mérséklődésével, valamint az oltási programok előrehaladtával az Egyesült Államok kormánya úgy döntött, hogy újra engedélyezi a turisták beutazását az országba. Ez óriási lépés az európai légitársaságok részére is, hiszen a koronavírus-járvány kitörése óta az Egyesült Államok kormánya korlátozta az országba történő belépést az uniós állampolgárok részére.

A jelenlegi szabályozás szerint az Európai Unió schengeni területéről ismét be lehet utazni, ha az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által elfogadott oltás (magyar szempontból: Pfizer, Moderna, Janssen, Astra Zeneca, Sinopharm) minden előírt adagját megkapta az utas, és ezt igazolni tudja. Emellett a beutazás előtt három napnál nem régebbi PCR tesztet is fel kell mutatni a beszállításnál.

A KLM újraindítja járatait Las Vegasba és Miamiba

Az enyhülő szabályozásnak köszönhetően a KLM újraindítja Las Vegas-i és miami járatait december 7-től. Azon utasok részére, akiknek törölték az ezen időszakra szóló repjegyüket a szigorodó szabályok végett, ingyenes átfoglalást biztosít a légitársaság.

A KLM Boeing 787-9 Dreamlinerei Miamiba kedden, pénteken és vasárnap, Las Vegasba pedig kedden, csütörtökön és vasárnap közlekednek. A két újrainduló úticélon kívül a KLM New Yorkba, Bostonba, San Franciscóba, Los Angelesbe, Chicagóba, Atlantába és Houstonba is közlekedni fog a téli menetrendi időszakban.

A KLM légitársaság már a járvány kitörésekor is arra törekedett, hogy a lehető legtöbb célállomás elérhető maradjon az utasok részére, így a járványhelyzet idejére a globális hálózat folyamatos helyreállítása volt a KLM újraindulásának középpontjában.

Forrás: airportal.hu

További híreink

A Turkish Airlines tovább növeli budapesti járatainak a számát

Hírek <p>A Turkish Airlines hozzánk eljuttatott bejelentése szerint, heti 11-re növeli járatainak számát Budapest és Isztambul között.</p>

A Turkish Airlines hozzánk eljuttatott bejelentése szerint, heti 11-re növeli járatainak számát Budapest és Isztambul között.

Görögország kedvenc légitársasága - AEGEAN Airlines

Hírek <p>Az AEGEAN Airlines Görögország legnagyobb légitársasága, mely 94 nemzetközi és 31 belföldi járatot üzemeltet, összekötve ezzel a világot Görögországgal és annak szigeteivel.</p>

Az AEGEAN Airlines Görögország legnagyobb légitársasága, mely 94 nemzetközi és 31 belföldi járatot üzemeltet, összekötve ezzel a világot Görögországgal és annak szigeteivel.

Ajándék Ain Dubai belépő a dubaji Emirates repjegyek mellé

Hírek <p>Dubaji repülőjegyéhez most ajándék belépőt kap az Ain Dubai-ra. Foglaljon november 15-ig az Emirates járataira, és élvezze a lélegzetelállító kiállítást a világ legnagyobb óriáskerekéről!</p>

Dubaji repülőjegyéhez most ajándék belépőt kap az Ain Dubai-ra. Foglaljon november 15-ig az Emirates járataira, és élvezze a lélegzetelállító kiállítást a világ legnagyobb óriáskerekéről!