Untitled-1

Ötcsillagos repülési élmény Ázsiába: EVA Air kényelmesen Bécsből

2023. augusztus 15.

Az EVA Air ötcsillagos járatai kiváló összeköttetést biztosítanak Bécsből a népszerű thaiföldi üdülőhelyekkel és több más izgalmas ázsiai várossal. 

Kényelmesen Ázsia kedvelt városaiba

Az EVA Air Bécs - Bangkok - Tajpej közötti járata tökéletes választás lehet a magyar utazók számára, legyen szó üzleti vagy szabadidős célú utazásról. A járatok hetente négy alkalommal (kedden, szerdán, pénteken és szombaton) közlekednek, mindkét irányban érintve Thaiföld fővárosát, Bangkokot.

A magyar utasok így kényelmesen és versenyképes áron juthatnak el Thaiföldre vagy Balira, amelyek hosszú ideje rendkívül népszerű úti célnak számítanak az Ázsiába utazók körében. Emellett az EVA Air járatain könnyedén elérhetőek más kínai, dél-koreai, japán, indonéz, Fülöp-szigeteki, vietnámi és malajziai úticélok is.

Bécsből az utasok a legmodernebb Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépek kényelmét élvezhetik, két osztályon, a business Royal Laurel osztályon és a turista osztályon. Az EVA Air 2 db feladott poggyászt kínál mindkét osztályon: 2 x 23 kg a turista és 2 x 32 kg a business osztályon.

Attól függően, hogy milyen jegytípus kerül kiválasztásra, az utasok élvezhetik az ingyenes vagy díjfizetéses Wi-Fi-t a repülőgép fedélzetén, a magas színvonalú fedélzeti étkeztetést és kiszolgálást, az ötcsillagos biztonságot, a kabin kifogástalan tisztaságát és a különleges figyelmet a gyermekes családok számára.

Ahogy az EVA Air fokozatosan próbálja visszaállítani járatainak gyakoriságát a koronavírus előtti szintre, párhuzamosan fáradozik azon is, hogy az eljárásokat és szolgáltatásokat oly módon alakítsa ki, melyek még jobban illeszkednek az utasok egyéni utazási szokásaihoz.

Az EVA Air folyamatosan fejleszti digitális szolgáltatásait, valamint együttműködik elismert luxusmárkákkal, mint például a Giorgio Armani, FURLA, Kipling és Jason Wu. A Royal Laurel és Premium Economy osztály utasai számára új úti csomagokat és pizsamákat kínál, emellett a fedélzeti étkezési élményt is tovább fejleszti. Az étkezési lehetőségek bővülnek, beleértve a híres kantoni konyhát és a kreatív új desszerteket is, hogy az EVA Air járatai minden utas számára a minél kényelmesebb és élvezetesebb élménnyé váljanak.

EVA Air repjegy-árak kedvelt ázsiai desztinációkra Bécsből: 

Úti célok bécsi indulással Turista osztály Business osztály
     
Tajpej               314 500 Ft-tól               1 026 900 Ft-tól
Bangkok               268 300 Ft-tól                 982 400 Ft-tól
Phuket               320 200 Ft-tól               1 103 300 Ft-tól
Koh Samui               334 300 Ft-tól               1 124 600 Ft-tól
Krabi               317 200 Ft-tól               1 100 300 Ft-tól
Cebu               333 400 Ft-tól               1 049 900 Ft-tól
Manila               331 000 Ft-tól               1 049 900 Ft-tól
Ho Si Minh-Város               335 100 Ft-tól               1 100 100 Ft-tól
Da Nang               335 100 Ft-tól               1 102 800 Ft-tól
Hanoi               336 900 Ft-tól               1 104 600 Ft-tól
Bali               336 900 Ft-tól               1 057 500 Ft-tól
Kuala Lumpur               335 200 Ft-tól               1 112 800 Ft-tól
Szöul               349 500 Ft-tól               1 115 300 Ft-tól
Tokió               351 100 Ft-tól               1 116 900 Ft-tól
Peking               331 900 Ft-tól               1 169 300 Ft-tól
Hong Kong               339 400 Ft-tól               1 179 900 Ft-tól

 

Ismerje meg az EVA Air légitársaságot

Az EVA Air a Star Alliance tagjaként része azon tíz légitársaságnak, amelyeket az SKYTRAX öt csillaggal értékelt. Az SKYTRAX globális rangsorában az EVA Air a hetedik helyen szerepel a tíz legjobb légitársaság között, és további elismeréseket is szerzett a SKYTRAX tízes listáján, mint például a legjobb turistaosztályú fedélzeti étkezés, a legjobb üzleti osztályú légitársaság, a világ legjobb kabin tisztasága, valamint a világ legjobb repülőtéri szolgáltatásai terén.

Az EVA Air mindig kiemelt figyelmet fordított az empatikus, gondoskodó és barátságos kiszolgálásra, valamint a legmagasabb repülésbiztonsági szabványok betartására, hogy az utasok számára páratlan légi utazási élményt nyújtson. Ez a kiválóság és a magas szintű biztonság számos nemzetközi iparági, média- és kormányzati szervezet által végzett különböző mérések és értékelések révén is elismerésre talált. Az AirlineRatings.com, egy nemzetközileg elismert minősítő platform, 2023-ban a "Világ 25 legjobb légitársasága" listáján a nyolcadik helyre sorolta az EVA Air-t, valamint tíz egymást követő évben a "Világ 20 legbiztonságosabb légitársasága" közé választotta.

Az EVA Air hosszú évek óta aktívan alkalmaz üzemanyag-hatékonysági intézkedéseket, melyek javították globális szállítási szolgáltatásainak üzemanyag-hatékonyságát és csökkentették szén-dioxid-kibocsátásukat. A légitársaság továbbra is szorosan figyelemmel kíséri a fenntartható alternatív üzemanyagok (SAF) fejlesztését és a megújuló energiával kapcsolatos lehetőségeket, hogy rövid, közép- és hosszú távú célkitűzéseit elérhesse. Az EVA Air folyamatos együttműködést keres a megfelelő kormányzati szervekkel és a légiközlekedési iparág partnereivel a fenntartható légi üzemanyag-előállítás elősegítésére, és partnereivel együttműködve arra törekszik, hogy a légi közlekedést még fenntarthatóbbá tegye.

További híreink

Új Wizz Air járat Budapest és Gran Canaria között a téli menetrendben

Hírek <p>A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.</p>

A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.

A Budapest Airport segítőpontokat alakított ki a járatkésések miatt repülőtéren várakozó utasoknak

Hírek <p>Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.</p>

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.

Párizs Charles de Gaulle-ra indít közvetlen járatot az EasyJet

Hírek <p>Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.</p>

Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.