Untitled-1

Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről

2023. február 15.

Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából. 

A Budapest Airport közösségi oldalán megjelent információ alapján a lettországi Air Baltic légitársaság Airbus A220-300 típusú repülőgépei hétfőn, csütörtökön és szombaton közlekednek majd a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. Az első repülőgép várhatóan március 27-én, hétfőn érkezik Budapestre.

Hétfőn és csütörtökön a repülőgép 11:25-kor indul Rigából, majd 12:20-kor érkezik meg Budapestre. A járat 13:00-kor indul vissza Lettországba, és 16:00-kor érkezik Rigába. Szombatonként a járat 1,5 órával később indul.

Air Serbia

Március 13-án elindul az Air Serbia első Budapest - Belgrád közvetlen járat. Ezt követően heti 15-17 járat indul majd Budapestről, melyekkel közel 100 város érhető majd el belgrádi átszállással.

Az elérhető desztinációk belgrádi átszállással: Tivat, Podgrica, Dubrovnik, Split, Zadar, Tirana, Athén, Szaloniki, Róma, Milánó, Nápoly, Firenze, Palermo, Palma De Mallorca, Madrid, Barcelona, Valencia, New York, Chicago, Bukarest, Ankara, Isztambul, Izmir, Kairó, Larnaca, Valletta, Szarajevó és Skopje.

 

Air Connect

Március végétől a román regionális startup-légitársaság, az Air Connect hetente két alkalommal indul Budapestre Bukarestből és Kolozsvárról. Az Air Connect járatai március 28-tól közlekednek Budapestre, az indulási pontok a Henri Coandă (Otopeni – OTP) légikikötő és a Kolozsvári Nemzetközi Repülőtér (Cluj – CLJ). A járatok a román regionális légitársaság honlapján található információk szerint kedden és szombaton közlekednek. A járatok W-alakban repülnek, vagyis az útvonal Bukarest - Budapest - Kolozsvár - Budapest - Bukarest.

További híreink

100E Repülőtéri Expressz: Sűrűbb járatok a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és Budapest között júniustól

Hírek <p>A várható nyári időszakban, a nagyobb forgalomra tekintettel, júniustól gyakrabban fog közlekedni a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között.</p>

A várható nyári időszakban, a nagyobb forgalomra tekintettel, júniustól gyakrabban fog közlekedni a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között.

Május 11-től oltási igazolás nélkül lehet az USA-ba utazni

Hírek <p>Az Egyesült Államok május 11-én, a koronavírus közegészségügyi vészhelyzetének végével megszünteti a COVID-19 oltási követelményeket az USA-ba belépő nemzetközi utazók számára.</p>

Az Egyesült Államok május 11-én, a koronavírus közegészségügyi vészhelyzetének végével megszünteti a COVID-19 oltási követelményeket az USA-ba belépő nemzetközi utazók számára.

Az Emirates légitársaság júniustól kezdődően napi rendszerességgel indít járatokat Budapestre Dubajból

Hírek <p>Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.</p>

Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.