Untitled-1

Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről

2023. február 15.

Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából. 

A Budapest Airport közösségi oldalán megjelent információ alapján a lettországi Air Baltic légitársaság Airbus A220-300 típusú repülőgépei hétfőn, csütörtökön és szombaton közlekednek majd a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. Az első repülőgép várhatóan március 27-én, hétfőn érkezik Budapestre.

Hétfőn és csütörtökön a repülőgép 11:25-kor indul Rigából, majd 12:20-kor érkezik meg Budapestre. A járat 13:00-kor indul vissza Lettországba, és 16:00-kor érkezik Rigába. Szombatonként a járat 1,5 órával később indul.

Air Serbia

Március 13-án elindul az Air Serbia első Budapest - Belgrád közvetlen járat. Ezt követően heti 15-17 járat indul majd Budapestről, melyekkel közel 100 város érhető majd el belgrádi átszállással.

Az elérhető desztinációk belgrádi átszállással: Tivat, Podgrica, Dubrovnik, Split, Zadar, Tirana, Athén, Szaloniki, Róma, Milánó, Nápoly, Firenze, Palermo, Palma De Mallorca, Madrid, Barcelona, Valencia, New York, Chicago, Bukarest, Ankara, Isztambul, Izmir, Kairó, Larnaca, Valletta, Szarajevó és Skopje.

 

Air Connect

Március végétől a román regionális startup-légitársaság, az Air Connect hetente két alkalommal indul Budapestre Bukarestből és Kolozsvárról. Az Air Connect járatai március 28-tól közlekednek Budapestre, az indulási pontok a Henri Coandă (Otopeni – OTP) légikikötő és a Kolozsvári Nemzetközi Repülőtér (Cluj – CLJ). A járatok a román regionális légitársaság honlapján található információk szerint kedden és szombaton közlekednek. A járatok W-alakban repülnek, vagyis az útvonal Bukarest - Budapest - Kolozsvár - Budapest - Bukarest.

További híreink

Közvetlen Budapest - Lyon járat indul

Hírek <p>Egy rövid időszakra újraindítja lyoni járatát az easyJet.</p>

Egy rövid időszakra újraindítja lyoni járatát az easyJet.

Útfelújítási munkálatok a reptérre vezető úton

Hírek <p>Az MKIF – Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő Zrt. áprilisban hozzákezd az M4-es autóút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérhez kapcsolódó csomópontjainak útfelújítási munkálataihoz.</p>

Az MKIF – Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő Zrt. áprilisban hozzákezd az M4-es autóút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérhez kapcsolódó csomópontjainak útfelújítási munkálataihoz.

Kedvezményes flydubai ajánlat Dubaiba

Hírek <p><span>A flydubai légitárság április 30-ig kedvezményes áron kínál repjegyeket Dubaiba.</span></p>

A flydubai légitárság április 30-ig kedvezményes áron kínál repjegyeket Dubaiba.