Segíthetünk?

FőoldalSúgó Tudnivalók a repülőjegy foglalásról

Tudnivalók a repülőjegy foglalásról

A repülőjegy átvétele

Fizetés

Repülőjegy árak

Repülőjegy foglalás

Repülőjegy keresés

Repülőjegy lemondás, módosítás

Repülőjegyek átszállással

Számla

Teendők az utazás előtt

Utazás: A reptéren és a repülőn

Utazás: Speciális kérdések

Tudnivalók a repülőjegy foglalásról

A kategória legnépszerűbb kérdései

Hogy választható ki a megfelelő utazási időpont?

Amennyiben az adott árkategóriához több indulási időpont is tartozik az adott napon belül, úgy azt az adott repülőjegy ajánlatnál külön sorban tüntetjük fel, és az Önnek megfelelő járatot kell kiválasztania. Ha csak egy járat szerepel az oda- vagy a visszaúti opcióknál, akkor azon az áron csak a megjelenített időpontra van hely.

A feltüntetett időpontok helyi idő szerint értendők?

Minden időpont az adott reptérhez tartozó helyi időben van megadva függetlenül az időeltolódástól és a repülési időtől!

Mi az a minimum/maximum kinntartózkodás?

Minden repülőjegy díjtételéhez tartozik egy-egy szabály arra vonatkozóan, hogy mi az a minimális, illetve maximális időtartam, amit a jeggyel a célvárosban el lehet tölteni. Ettől függetlenül a jegy oda- és visszaúti dátumát előre meg kell határozni, de a későbbi esetleges dátummódosítások során ezeket a szabályokat be kell tartani.

Ezen felül kérjük, tájékozódjon a tranzit és a célország beutazási szabályairól. Bővebb tájékoztatást magyar állampolgárok részére az alábbi oldalon talál: http://konzuliszolgalat.kormany.hu/

Az utazáshoz szükséges dokumentumok rendelkezésre állása az utasok felelőssége. A Weco-Travel Kft nem ellenőrzi és nem vállal felelősséget azért, mert az utazás a szükséges dokumentumok, vagy vízum hiányában meghiúsul.

Mit kell tudni a kapcsolattartó személyről?

A kapcsolattartó adatainak megadásánál a kapcsolattartó személy az, aki a foglalást készíti. A foglalás visszaigazolása a kapcsolattartó email címére kerül elküldésre, valamint ezt a személyt fogjuk keresni a megadott elérhetőségeken, amennyiben értesíteni szeretnénk az utazókat a foglalással kapcsolatban.

A kapcsolattartónak nem kötelező részt vennie az utazásban. Amennyiben nincs az utasok között, akkor is a kapcsolattartó személynek jelezzük az esetleges változásokat, így ő köteles tájékoztatni az utazókat az esetleges változásokról!

Lehetséges American Express (AMEX) kártyával fizetés az oldalon?

Jelenleg nincs lehetőség American Express kártyával fizetni az oldalunkon. Kérjük használjon VISA vagy MASTERCARD kártyát, vagy válasszon más fizetési lehetőséget, amennyiben lehetséges!