Segíthetünk?

FőoldalSúgó Tudnivalók a repülőjegy foglalásról

Tudnivalók a repülőjegy foglalásról

Repülőjegy keresés

Repülőjegy árak

Repülőjegy foglalás

Repülőjegyek átszállással

Fizetés

Számla

A repülőjegy átvétele

Repülőjegy lemondás, módosítás

Teendők az utazás előtt

Utazás: A reptéren és a repülőn

Utazás: Speciális kérdések

Tudnivalók a repülőjegy foglalásról

A kategória legnépszerűbb kérdései

Milyen telefonszámot szükséges megadni ?

Érdemes olyan telefonszámot megadni, amelyen az utazása során is elérjük Önt, amennyiben kérdés merülne fel foglalásával vagy az utazásával kapcsolatban.

Miért változhat a repjegy.hu oldalon egy úti célra vonatkozó ár új keresés indítása után?

A repjegy.hu főoldalán, az úti célok listájában valalmint az egyes úti célokhoz kapcsolódó aloldalakon megjelenített árak a látogatóink által az elmúlt 15 napban futtatott keresésekből származnak. A repülőjegy-árak változásai miatt elképzelhető, hogy egy újonnan indított keresés eltérő árakat eredményez.

A feltüntetett időpontok helyi idő szerint értendők?

Minden időpont az adott reptérhez tartozó helyi időben van megadva függetlenül az időeltolódástól és a repülési időtől!

Lehetséges American Express (AMEX) kártyával fizetés az oldalon?

Jelenleg nincs lehetőség American Express kártyával fizetni az oldalunkon. Kérjük használjon VISA vagy MASTERCARD kártyát, vagy válasszon más fizetési lehetőséget, amennyiben lehetséges!

Mi az a minimum/maximum kinntartózkodás?

Minden repülőjegy díjtételéhez tartozik egy-egy szabály arra vonatkozóan, hogy mi az a minimális, illetve maximális időtartam, amit a jeggyel a célvárosban el lehet tölteni. Ettől függetlenül a jegy oda- és visszaúti dátumát előre meg kell határozni, de a későbbi esetleges dátummódosítások során ezeket a szabályokat be kell tartani.

Ezen felül kérjük, tájékozódjon a tranzit és a célország beutazási szabályairól. Bővebb tájékoztatást magyar állampolgárok részére az alábbi oldalon talál: http://konzuliszolgalat.kormany.hu/

Az utazáshoz szükséges dokumentumok rendelkezésre állása az utasok felelőssége. A Weco-Travel Kft nem ellenőrzi és nem vállal felelősséget azért, mert az utazás a szükséges dokumentumok, vagy vízum hiányában meghiúsul.