Segíthetünk?

FőoldalSúgó Utazás: Speciális kérdések

Tudnivalók a repülőjegy foglalásról

Teendők az utazás előtt

Utazás: A reptéren és a repülőn

Utazás: Speciális kérdések

Különleges segítséget kérő személyek utazása

Utazás gyerekekkel

Utazás: Speciális kérdések

A kategória legnépszerűbb kérdései

Csecsemők és gyermekek ültetése

A csecsemők 2 év alatt külön ülőhelyet nem kapnak, a velük utazó felnőtt ölében utaznak. Hosszú távú járatokon a legtöbb légitársaság kínál kérésre „baby bassinet"-et mely egy a válaszfalra előre rögzített mózeskosár szolgáltatás, hogy kényelmesebbé tegye a picik és a felnőttek utazását. Légitársaságonként eltérő szabályt alkalmaznak, így bővebb információért keressék ügyfélszolgálatunkat!

A gyermekek külön ülőhellyel rendelkeznek úgy mint a felnőttek, részükre a korábban említett mózeskosarat nem lehet kérni.

Csecsemőtápszert fel lehet vinni a fedélzetre?

Az útra megfelelő mennyiségű tápszer felvihető a fedélzetre. A személyzet segítségét kérheti a baba számára szükséges tápszer elkészítéséhez.

Milyen szórakozási lehetősége vagy a gyermekeknek az utazás során?

Ma már a legtöbb légitársaság jól felkészült a gyermekek szórakoztatására is. Sok esetben meglepik őket az utazás közben is használható színezőkkel, játékokkal. A hosszútávú járatokon ezen felül rengeteg mesefilm és játék érhető el a fedélzeti szórakoztató rendszerben. A kicsik természetesen saját kisebb játékukat vagy plüss kedvencüket is felvihetik a fedélzetre!

Segítség az átszállásnál

Járási nehézséggel élő vagy hosszú távon nehezen közlekedő utazók részére díjmentesen elérhető a kerekesszékes szolgáltatás mely nagyban megkönnyítheti akár az idősebb személyek utazását vagy az átszállást is. A kerekesszékes szolgáltatásnak több fajtája érhető el, erről részletes információkat, szolgáltatás lekérését a telefonos ügyfélszolgálatunktól vagy e-mailben kaphat!