Untitled-1

2020-ban is lesz miből válogatnia

2020. január 10.

2020-ban is rengeteg új úti cél válik elérhetővé mind a budapesti mind pedig a bécsi repülőtérről!

Frissítve: 2020.02.11

Új járatok Budapestről:

A fapados légitársaságok, mint a Wizz Air és a Ryanair is több új desztinációval várja az utasokat az idei évben. A magyar hátterű légitársaság Zaporizzsjába, Harkovba és Lviv-be indít heti 2 új járatot, míg Brüsszelbe napi szinten fognak közlekedni a Wizz gépei. Az ír Ryanair, hasonlóan a Wizz-hez, szintén heti 2 járatot fog indítani Harkovba és Lvivbe. A tengerparti nyaralásra vágyókra is gondolt a Ryanair, így a sokak által kedvelt Krétára júliustól heti egyszer, míg a horvát tengerparti városba, Zadarba, szintén júliustól heti kétszer fognak közlekedni a légitársaság gépei.

Lviv közvetlen járattal a Wizz Air és a Ryanair légitársasággal!

Az idei év egyik nagy meglepetése, hogy visszatér a Budapest - Chicago közvetlen járat is, azonban ezt már nem a LOT légitársaság járatai, hanem az American Airlines gépei fogják megtenni. Május 7-től, heti 4 járattal terveznek a légitársaságnál, így az amerikába készülő utasoknak lesz merítési lehetősége.

Chicagó idén is elérhető lesz közvetlen járattal Budapestről!

Új járatot indít a 2020-as menetrendben Budapest és Szöul között a Korean Air is. A bejelentés szerint a légitársaság 2020. május 23. és október 17. között hetente három alkalommal repül majd Szöulból Budapestre, kedden, csütörtökön és szombaton. Az út időtartama Szöul felé várhatóan 11 óra, Budapest felé pedig 11 és fél óra lesz.

Ha Chicagó már nem is, de más, új úti célok elérhetővé válnak a LOT lengyel légitársasággal is. Bukarestbe, Stuttgartba és Szófiába heti 6 alkalommal repülhetnek majd az utasok, Belgrádba és Brüsszelbe heti 7 alkalommal, Dubrovnikba és Várnára heti 1 alkalommal míg Prágába akár heti 12 alkalommal is!

Dubrovnik közvetlenül a LOT légitársasággal!

 

Új járatok Bécsből:

Akárcsak Budapesten, úgy Bécsben is tovább növeli úti céljainak számát a Wizz Air. A londoni Luton repülőtérre például naponta fog járatot indítani a légitársaság, de újdonság lesz még Castellon, Jereván és Zaporizzja is.

Ha az USA-ba készül, akkor a bécsi reptér is ideális választás lehet. Főleg annak tudatában, hogy az Austrian Airlines bejelentette, közvetlen járatokat fog indítani Bécs és Boston között, kezdetben heti 4 alkalommal, majd a nyári menetrendben már heti 6 alkalommal.

Az idei év slágere Bécsből: a közvetlen Boston járat!

Ha versenyt hirdettünk volna, hogy ki jelenti be a legtöbb új desztinációt, bizonyosan a Laudamotion nyert volna, akik nem kevesebb, mint 17 új úti céllal állnak majd az utasok rendelkezésére 2020-ban. Vannak köztük klasszikus nyaralós tengerpartok, mint például Palermo vagy Málta, de a városlátogatást tervezőknek sem kell megijedniük, hiszen Lamezia Terme vagy Milánó is elérhetővé vált a légitársaság kínálatában. A teljesség ígénye nélkül, az alábbi új, közvetlen desztinációk lesznek elérhetőek a Laudamotion 2020-as menetrendjében: Santander, Milánó, Helsinki, Brindisi, Catania, Málta, Tallinn, Palermo, Alghero, Burgasz, Banja Luka, Bristol, Lappeenranta, Dubrovnik, Kefalónia, Skiathos és Lamezia Terme.

Lamezia Terme közvetlenül Bécsből a Laudamotion-nel!

 

 A teljes lista:

Budapestről induló új, közvetlen járatok
     
Úti cél Gyakoriság Járat indulása
     
Kréta heti 1 július 3.
Zadar heti 2 július 2.
Szöul heti 3 május 23.
Zaporizzsja heti 2 április 5.
Brüsszel napi június 1.
Harkov heti 2 február 13.
Lviv heti 2 március 25.
Chicago heti 4 május 7.
Sanya heti 1 február 23.
Brüsszel heti 7 március 29.
Bukarest heti 6 március 29.
Prága heti 12 május 27.
Stuttgart heti 6 március 29.
Szófia heti 6 március 29.
Belgrád heti 7 május 27.
Dubrovnik heti 1 június 7.
Várna heti 1 június 7.

 

Bécsből induló új, közvetlen járatok
     
Úti cél Gyakoriság Járat indulása
     
Zaporizzja heti 2 március 29.
Castellón heti 2 március 30.
London-Luton napi július 1.
Jereván heti 2 április 3.
Boston heti 4 március 29.
Santander heti 2 március 30.
Milánó-Malpensa napi március 29.
Helsinki napi március 29.
Brindisi heti 5 március 29.
Catania heti 3 március 31.
Málta heti 3 március 30.
Tallinn heti 3 március 31.
Palermo heti 2 március 31.
Alghero heti 2 március 29.
Burgasz heti 2 március 31.
Banja Luka heti 2 március 30.
Bristol heti 2 március 29.
Lappeenranta heti 2 március 29.
Dubrovnik heti 2 március 29.
Kefalónia heti 2  május 2.
Skiathos heti 2 május 2.
Lamezia Terme heti 2 május 31.

További híreink

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!

Fedezze fel Szöult és Délkelet-Ázsiát a Korean Air légitársasággal

Hírek <p><span>A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!</span></p>

A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!